Poliisin motoristipandaa koskeva Facebook-postaus alkaa sanoin "Niin monia kysymyksiä". 

Ensimmäisenä tulee tietysti mieleen, että miksi? Mutta vastaus voisi olla vaikkapa se, että pandapuku on lämmin hieman viileämmälläkin kelillä.

Toisena mieleen juolahtava ajatus on, että kuvitteliko mies, ettei milloinkaan jäisi kiinni? Ja kolmantena se, että pandojen - silloin kun ajavat moottoripyörillä - voisi kuvitella ajavan melko rauhallisesti leppoisan luonteensa mukaisesti. Ja riittäisikö pandan koordinaatio siihen, että se ajaisi ilman käsiä? Se kun on tottuneempi hiippailemaan tai kiipeilemään toisenlaisessa ympäristössä.

Niin paljon kysymyksiä, joihin poliisi jättää vastaamatta. Panda saatiin kuitenkin kiinni liikennevalvontakameroiden avulla elokuun viimeisenä päivänä, kun hän oli ollut ajamassa tiellä I-394. Poliisin helpotukseksi kyseessä ei ollut oikea panda, vaan mies pukeutuneena panda-asuun. Motiiviksi pukeutumiseen ja villiin ajamiseen selvisi se, että hän/se halusi tehdä ajovideoistaan viraalihittejä.

Kuljettaja pidätettiin levottomasta ajamisesta ja pandapuvun pääosa takavarikoitiin.

Poliisi totesi, että Halloweeniin on vielä matkaa, ja vaikka se olisi ollut tänäänkin, tämä homma naamioitumisineen ja villeine ajoineen ei olisi ollut okei. Moottoripyöräilijöitä poliisi kehotti vielä muistamaan, että on tärkeää tulla nähdyksi, ja että pandan pää -päähine ei suojaa pääkoppaa samalla tavalla kuin DOT-hyväksytty kypärä.