Seinäjoella toimivan Jokiniemi Motors Oy:n ja RM Heinon Lahden ja Tampereen toimipisteiden myynti- ja huoltosopimukset päättyvät 31.10.2017.

Vastaavasti uutena BMW Motorrad-myyjänä ja huoltopisteenä aloitti 1.9.2017 Biketeam Oy:n Tampereen toimipiste. Yrityksen Vantaan ja Raision toimipisteet ovat jo aiemminkin myyneet ja huoltaneet BMW-moottoripyöriä.

BMW:n tiedotteessa todetaan sekä Jokiniemen että R. M. Heinon hoitaneen hyvin kaikki velvoitteensa ja yhteistyön sujuneen hienosti heidän kanssaan. Molemmat jatkavat toimintaansa muiden merkkiedustustensa kanssa.

R. M. Heino puolestaan esitteli pahoittelunsa yhteistyön päättymisestä, ja totesi, että "BMW:n esittämät vaateet yhteistyön jatkamiseksi eivät olleet meidän näkemyksemme mukaan liiketoiminnan kannalta mahdollisia", mikä merkitsi sitten yhteistyön päättymistä.

Sekä Heino että Jokiniemi kiittivät asiakkaitaan yhteistyöstä BMW-moottoripyörien osalta. Heino jatkaa BMW-moottoripyörien huoltoa sekä Tampereella että Espoossa ja keskittyy myymään Kawasakeja, Ducateja, Suzukeja sekä Moto-Guzzeja. Jokiniemen moottoripyörävalikoimaan kuuluvat jatkossa puolestaan Kawasaki, Suzuki ja Yamaha. Myös Jokiniemi huoltaa BMW:t.