Uudet omistajat ilmoittavat uusitulla kotisivulla tekevänsä "asiat oikein" edellisten omistajien joukkorahoitusfiaskon jälkeen.

Skullyn konkurssi ei lopulta tullut kenellekään yllätyksenä, sillä se ei ehtinyt vuosienkaan jälkeen saada kypäräänsä kunnolla tuotantoon, vaan ainoastaan toimitti joitakin yksittäiskappaleita. Viime hetken omistajien muutoksistakaan ei ollut apua, sillä nämä eivät halunneet investoida tuotannollisesti kesken jääneeseen tuotteeseen.

Skullyn uudet omistajat Ivan ja Rafael Contreras ovat sitoutuneet herättämään Skullyn henkiin ja tuotantoon. He ovat lähestyneet Skullyn entisiä asiakkaita kirjeellä, jossa kertovat hankkineensa omistukseensa Skully Incin osakepääoman. Herrat ovat kokeneita pelaajia globaaleissa teollisissa ja teknologiayrityksissä.

Uuden yrityksen, Skully Technologiesin pääjohtajana toimii Ivan Contreras, eikä sillä ole mitään tekemistä konkurssiin menneen Skully Incin kanssa. Skully Technologiesin päämaja sijaitsee Atlantassa, Georgiassa.

Skully Incin konkurssipesä oli Western Technology Investmentin hallinnassa, joka sittemmin kaupitteli tämän osakkeet ja osaamispääoman Contrerasin veljeksille.

Ivan Contreras johtaa myös sellaisia moottoripyöräalan yrityksiä kuin Torrot ja Gas Gas. Skully Technologies merkitsee hänelle yhtä uutta pelinappulaa älykkään liikkuvuuden saralla. Se valmistaa jatkossa nimittäin paitsi laajennetun todellisuuden (augmented reality) tuotteita, myös AI-, eli tekoälyyn liittyviä tuotteita.

Asiasta kertoi Motofire. Skully Technologiesin sivuille pääset tästä.