XSR700 on Yamahan vanhan kunnon Jytä-Jammun, XS650:n perillinen. Malli nosti Yamahan tunnetuksi nelitahtimoottoripyörien valmistajaksi, kun se siihen asti oli ollut tunnettu lähinnä kaksitahtisistaan. 

XSR700 on niinikään kaksisylinterinen, ja palaa juurilleen uudella värityksellä, joka on sukua XS650:lle.

XSR900-malli on puolestaan kolmisylinterinen, ja saanut ostajia uuden sukupolven kuljettajista, jotka kaipaavat retrotyyliä, suorituskykyä ja huippuelektroniikkaa, kerrotaan Yamahan tiedotteessa.

Yamaha XSR700 ja uusvanha Brilliant Red -väritys.

Tammikuussa 2018 XSR700 on saatavilla Brilliant Red -punavärisenä, joka toimii kunnianosoituksena vuoden 1972 XS2-mallille. Noin 46 vuotta myöhemmin siitä, kun Yamaha esitteli tämän värityksen, Brilliant Red XSR700 tuo takaisin alkuperäisen kaksisylinterisen 4-tahtirivimoottorin todellisen hengen.

Marraskuussa XSR900 on saatavilla uudella Racing Red -värityksellä, joka muistuttaa 80-luvulta tutun alkuperäisen XS850-mallin väritystä.

Yamaha XSR900 ja Racing Red väritys.

Lisäksi pyöriin on saatavilla valikoima korkealaatuisia Sport Heritage -lisävarusteita molemmille malleille. Mukaan kuuluu myös viritysosia, kuten Akrapovičin putkistoja ja Öhlinsin takaiskunvaimentimia sekä etuhaarukan jousia.

Lisäksi valittavissa on laaja valikoima pehmeitä ja tyylikkäitä laukkuja.

My Garage -sovelluksen helppokäyttöisellä 3D-kokoonpano-ohjelmalla XSR-omistajat ja tulevat asiakkaat voivat luoda unelmiensa pyörän.

Yamaha Sport Heritage 2018 -malliston värit

XSR900 Uutuus: Racing Red, Garage Metal, Midnight Black

XSR700 Uutuus: Brilliant Red, Garage Metal, Tech Black

XV950R Tech Graphite, SCR950, Vivid Red, Yamaha Black

Yamaha XSR900 ja Racing Red väritys.