Vanguardin, Veldtin ja Fusarin yhteistyö on tuottanut premium-luokan Toray-hiilikuidusta ja titaanista valmistetun moottoripyöräkypäräsarjan. Tuoreimmat huippumallit FF Carbon ja FF Alu ovat täysintegraalikypäröitä, ECE- ja DOT-hyväksyttyjä, ja niiden pitäisi olla keveimpien ja istuvimpien mallien joukossa, mitä markkinoilta löytyy.

FF Alu

FF Alu

Niihin saa suoraan tehtaalta mukaan Fusarin Bluetooth-headsetit, joihin on yhdistetty Fusarin ohjaustankoon asennettava kauko-ohjain.

Kypäröistä voi poistaa leukaosan, jolloin niistä tulee avokypäriä tai päinvastoin. Lisäksi niiden mukana tulee sovitepalat (poskipalat), joiden avulla kypäröiden pitäisi istua erimuotoisiin päihin. Koot XS-XXL. Kypärät on väritetty siten, että ne parhaalla mahdollisella tavalla sopivat alla näkyvän Vanguard Roadsterin väreihin. Jollei ole varaa täysmoottoripyörään (tulee markkinoille 2018), niin ehkä sitten paremmin vaikka tyylikkääseen kypärään?

Vanguard Roadster.

Vanguard Roadster.

Uusien FF Carbonin ja FF Alun hinnat ovat 770 dollaria pelkkä kypärä, Fusarin headsetin kanssa 830 ja kaukosäätimen kanssa 900 dollaria. Lisätietoja moottoripyörävalmistaja Vanguardin sivuilta täältä. Kypärät ovat jo myynnissä.

Aiheesta aiemmin:

Vanguard Roadster: uusi huikea mp-merkki USA:sta, katso kuvat

Fusar Mohawk - virtaviivainen kypäräkamera tuo älyä kypärääsi

FF Carbon

FF Carbon

FF Carbon

FF Carbon

FF Carbon. Huomaa sivussa olevat ruuvit joiden avulla voi irrottaa leukaosan ja vaihtaa avomalliin.

FF Carbon. Huomaa sivussa olevat ruuvit joiden avulla voi irrottaa leukaosan ja vaihtaa avomalliin.

Fusarin headset.

Fusarin ohjaustankoon kiinnitettävä Bluetooth-ohjain.