Ohessa Bimotan lehdistötiedote aiheesta:

"Bimota jatkaa unelmien luomista uudessa operationaalisessa päämajassa, käsityöläisrakennuksessa vain muutamia satoja metrejä historiallisesta rakennuksesta Via Lea Giaccaglialla Riminissä. Tilat ovat uudet, valoisat ja järjestyksessä. Layout yhdessä kerroksessa mahdollistaa pehmeän etenemisen tehokkaampaan tuotantoon. 

Toiseen tilaan on sijoitettu tuotannosta poistuneiden mallien komponentit. Ensimmäinen pyörä on jo valmistunut uusissa tiloissa.

Huolimatta tilojen muutoksesta, tuotanto on palautumassa tavanomaiseen vauhtiinsa kiitos valikoituneen ja kyvykkään henkilöstön.

Halumme palvella ja auttaa asiakkaitamme maailmanlaajuisesti ja samoin maahantuojiamme pysyy pääsitoumuksenamme kunnes uudet toimitilat saadaan lopulliseen kuntoon.

Puhelinkeskus toimii klo 9.00 - 17.00 välisenä aikana väliaikaisen puhelinnumeron: +39 0541 391290 voimin ja sähköpostiosoite on entinen, info@bimota.fi. Seuraavista päivityksistä kerrotaan suoraan osoitteessa www.bimota.it."

Yrityksen nettisivusto ainakin on edelleen pystyssä. Toivomme tietenkin Bimotalle kaikkea parasta. Legendaarisen italomerkin paluusta kertoi Asphalt and Rubber.

Aiheesta aiemmin: Bimotan taru on lopussa - Massimo Tamburinin luoma unelma haudattu?