MV Agusta F4 LH44 on suora johdannainen valmistaja Reparto Corse -superbikesta. Tästä on peräisin pyörän Corsa Corta -moottori, jonka poraus on 79 ja isku 50.9 mm. Ajoitusketju kulkee sylinterien keskellä ja moottorissa on myös radiaaliventtiilit. Tässä versiossa tehoa otetaan ulos 205 hevosvoimaa / 151 kilowattia.

Pyörän mukana tulee - MV Agustamaiseen tapaan - kitti, johon kuuluvat titaaninen äänenvaimennin ja spesiaali-ECU. Tällä yhdistelmällä teho nousee 212 hevosvoimaan, 158 kilowattiin.

Pyörä on kieltämättä vaikuttavan näköinen. Ja vaikka sen painoa ei vielä kerrottukaan, uskottakoon, että tehopainosuhde on kohdallaan.

Pyörässä on myös Lewis Hamiltonin oma pantteri-logo.

– Olen hyvin innoissani, kun sain jatkaa yhteistyötäni MV Agustan kanssa. Rakastan työskentelyä Giovannin ja MV Agustan kavereiden kanssa, heidän intohimoaan suunnitteluun ja sitä huomiota, mitä he laittavat yksityiskohtiin tuottaen hämmästyttäviä omaleimaisen näköisiä pyöriä. Minun projektini MV:n kanssa ovat hieno tapa yhdistää rakkauteni moottoripyörillä ajamiseen sekä kiinnostukseni luovaan suunnitteluun, joten olen ollut hyvin paljon mukana CRC:n design-tiimissä koko ajan.

Hamiltonin signeeraus ja pantteri-logo.

Olen erityisen innoissani saadessani esitellä uuden pyöräni, F4 LH44:n. Se on hätkähdyttävän näköinen, ja minulla oli ilo ajaa sillä radalla muutama viikko sitten Italiassa. Se tuntuu mahtavalta, ja yhdistää hienosti parhaan molemmista maailmoista: kisapyörä tiekäyttöön! Pyörää valmistetaan 44 kappaletta, joten toivon, että niiden uudet omistajat rakastavat niitä yhtä paljon kuin minä omaani, Lewis Hamilton intoilee.

Pyörässä on myös erityisesti tätä mallia varten suunniteltu väritys candy apple red -katteille ja helmenvalkoinen kromi-molybdeeniselle terästrellisrungolle. Punaiseen on käytetty yhtenä aineosana mustetta normaaliväreistä poiketen. Musta on myös vallitseva väri.

MV Agusta F4 LH44

Iskunvaimentimina on täysin säädettävä Öhlinsin USD NIX 30 TiN-päällystetty etuhaarukka ja takana säiliöllä varustettu Öhlins TTX 36.

Istuin on sama kuin F4 RC:ssä, päällystetty käsin nahalla ja alcantaralla.

MV Agusta F4 LH44

Pyörässä on renkaina Pirellin Diablo Supercorsa SP:t. Edessä 120/70 ZR 17 ja takana 200/55 ZR 17. Renkaat ovat Pirellin erityisesti F4 LEH 44 -pyörää varten suunnittelemat. Niissä on Hamiltonin kisanumero mm.

Pyörän hinta? Varmasti riittävän korkea, sitä ei julkistettu tiedotteen yhteydessä.

Nautinnon makua.