Prop Store Auctions myi syyskuun lopulla tarjouskierroksen päätteeksi Sylvester Stallonen vuoden 1995 Judge Dredd -elokussa käyttämän alkuperäisen Lawmaster-moottoripyörän 16 000 punnan, 18 000 euron hintaan.

Pyörä on peräisin Danny Cannonin ohjaamasta sci-fi-toimintafilmistä, jossa Judge Dredd (Sylvester Stallone), Judge Hershey (Diane Lane) ja muut Mega-Cityn tuomarit ajoivat Lawmaster-moottoripyörillään  jakamssa omalaatuista oikeuttaan.

Tuomareiden kotka-koriste.

Tuomareiden kotka-koriste.

Lawmasterin design oli tuotantosuunnittelija Nigel Phelpsin ja hänen tiiminsä käsialaa. Kuvat Dreddistä ja hänen Lawmasteristaan mahdollistivat filmin myymisen tuottajille, ja pyörästä tehtiin useita  kehitysversioita. Varhaisissa versioissa, jotka oli luonut David Allday, oli massiiviset renkaat edessä ja takana, mutta kun mallit toteutettiin, huomattiin, että ne eivät olleet ohjattavissa. Lopullisissa versioissa säilytettiin iso takarengas, mutta pienempi eturengas mahdollisti pyörän ohjaamisen, vaikka sen kääntösäde olikin melkoinen.

Pyörästä valmistettiin tehokkaampia 650-kuutioisia versioita stunt-kuljettajia varten sekä tehottomampia skootterin moottorilla varustettuja malleja päänäyttelijijöitä varten. Tämä Lawmaster kuuluu jälkimmäiseen kastiin. Se on rakennettu skootterin runkoon ja siinä on vain yksi vaihde helpompaa käyttöä varmistamassa.

Lawmaster 1995.

Lawmaster 1995.

Katteet on tehty lasikuidusta, ja niissä on "aito" Judge-embleemi edessä. Lawmasterissa on toimivat valot vahvistettuina poliisivaloilla. 

Asiasta kertoi ensin Motofire. Lisätietoja Prop Store Auctionsin sivuilta. Mikäli video ei näy alla, sen voi katsoa Youtubesta.