1. Vespa Chopper

Jutun aloituskuvana on Vespasta viritelty chopper-versio klassiseen Harley-Davidson tyyliin. Korkea ohjaustanko ja skootterin ääni (?) olisivat varmasti jokaisen itseään kunnioittavan modin mieleen. Nojaa istuimella taaksepäin, ja anna sydämesi ja moottorin laulaa - on aika kruisailla.

2. Vespa Sport bike

Vespa Sport Bike.

Vespan superpyörä on syntynyt voittamaan. Vauhti on pelin nimi, ja tämän Vespan kone onkin 1200-kuutioinen, joten se antaa muihin Vespoihin verrattuna tymäkän vauhdin.

3. Vespa Touring

Vespa Touring.

Jos pidät pitkänmatkanajosta, niin tässä työkalu sinulle siihen käyttöön. Valtava polttoainetankki takaa loputtomasti kilometrejä. Tuulilasi suojaa sinua huonolta keliltä ja mukaan mahtuu myös matkustaja ja tavaroita. Mitäpä sitä muuta tarvitsee?

4. Vespa offroad / dirt bike

Vespa Offroad

Tämä Vespan versio taas on tarkoitettu heille, joilla on mieli maastoon ja hiekkateille sekä poluille. Se pelittää sekä mudassa, hiekalla, poluilla, lumessa, hyvä ettei joissakin. Hyvä jousitus ja kevyt runko sekä nappularenkaat takaavat mukavan kyydin ankeammissakin olosuhteissa.

5. Vespa Café racer

Vespa Café racer

Kevyt kaupunki-Vespa lyhyitä matkoja varten. Tärkeintä on tietysti tyyli: matala stonga, oikeanlainen istuin, ja ohjaustangon päähän sijoitetut peilit. Lisäksi pyörässä näyttää olevan bokserimoottori lipevää matkantekoa varten.

6. Vespa Valopyörä (Tron-moottoripyörä)

Vespa Tron

"Emme pystyneet vastustamaan mielihaluamme saada tietää, miltä Vespa Light Cycle voisi näyttää. Tämä futuristinen kilpakone on puhdasta nestemäistä energiaa. Se on tehty kisaamista varten, mutta kuka tahansa tämän onkaan tehnyt, hänellä on silmää tyylille," todetaan Jennings Harley-Davidsonin sivuilla, mistä löytyvät nämä hienot Vespat.