Phil Comar lähti matkaan maanantaina ennätysyritykseen, mutta ei kylläkään yksin. Hänen reittinsä oli tiedossa, ja matkan mittaa moni ajoi hänen kanssaan ja rinnallaan tehdäkseen matkan helpommaksi.

Matka alkoi Michiganin rajalta Toledon läheltä Ann Arboriin jne. Pyöränä miehellä on lisätankilla varustettu Harley-Davidson.

Comar aloitti ennätysajot edesmenneen isänsä kunniaksi sekä nostaakseen rahaa näyttelijä Michael J. Foxin nimeä kantavalle säätiölle. Tämä etsii hoitokeinoja Parkinsonin tautiin, johon Comarin isä kuoli 2008.

– Isäni ja minä puhuimme usein pitkänmatkanajosta ilman käsiä ennen hänen poismenoaan, Comar kertoi WWMT:n paikallisuutisille. – Vuosien aikana olemme onnistuneet keräämään yli 26 000 dollaria tutkimukselle. Seurasin vuosia, kun hänen suorituskykynsä heikkeni, ja yksi asia, jonka muistan on, että hän ei koskaan antanut periksi. Olet täysin avuton siinä sivussa. En voinut muuttaa asiassa mitään, mutta toivon voivani auttaa jonkin muun tilanteessa.

Comarin tämänkertainen ennätysyritys kaatui lopulta niin pieneen asiaan kuin tietöihin, joiden edessä ennätysmotoristin oli pakko antautua ja keskeyttää ajonsa. Facebookissa hän kuitenkin riemuitsi saavutuksestaan:

– Rullasin juuri kotiin, ja ensimmäinen asia, mitä haluan sanoa on "Kiitos, kiitos" kaikille jotka tekivät eilisestä niin suuren menestyksen, kuin mitä se oli. Sanon "suuren menestyksen" koska vaikka en pystynytkään saavuttamaan uutta ennätystä, se toteutti kaksi minulle ja asialleni tärkeintä asiaa. Päätin kahdeksan vuotta sitten isäni poismenon vuoksi, käyttää moottoripyörälläajamisen taitoani sekä kehittämääni lahjaani ajaa ilman käsiä herättämään tietoisuutta Parkinsonin taudista sekä keräämään rahaa  Michael J. Fox Foundationille sairauden tutkimiseen. Minulle ei ollut ajatustakaan siitä, että homma kasvaisi vuosi vuodelta ja kehittyisi sellaisiin tuloksiin, kuin mitä koin eile. Vastaanotto oli ilmiömäinen matkan joka vaiheessa. Monia ihmisiä, kaikki ajamassa auttaakseen voittamaan Parkinsonin taudin. Puhumattakaan suunnattomasta määrästä ihmisiä, jotka seurasivat ajoa puhelimistaan tai tietokoneistaan. Haluten kuulla matkan edistymisestä. Se, sekä kaikki rahat, jotka onnistuimme keräämään MJF Foundationille. Minulle se merkitsee suurta menestystä, Comar kirjoittaa.

Alla videonpätkä Comarin ajosta vuodelta 2015. Se löytyy myös Youtubesta.