Kansainvälisen naismotoristien päivän tarkoituksena on tuoda esille, että naismotoristeja on aina ollut, ja että he ovat olemassa. Siksi teemana on tuo 'Just Ride'. Tarkoituksena on, että naiset ympäri maailman ajaisivat tänään moottoripyörällä. Tapahtuman päivämäärä on vuosittain jokaisen toukokouun ensimmäinen lauantai.

Kansainvälisen naismotoristien päivä on kampanjointia naismotoristien ja -skooteristien esilletuomiseksi. Sen avulla herätetään ihmiset huomaamaan laajemmin, että naismotoristeja on kaikissa kulttuureissa ympäri maailman. Samalla on tarkoitus rohkaista naisia olemaan oma itsensä ja ajamaan moottoripyörällä. Ja että he myös huomaisivat, että se on mahdollista ja helppoa.

Eli jokainen nainen, jolla on moottoripyörä tai jolla on mahdollisuus ajaa moottoripyörällä. Nyt matkaan  päivän kutsun mukaisesti. Samalla voit naisena osallistuessasi alleviivata ja todistaa omaa intohimoasi, kykyäsi ja innostustasi moottoripyöräilyyn.

Lisää tietoa Facebookista ja internetistä.

Joten laittakaa ihmeessä kuvia, jos olette olleet Kansainvälisessä Naismotoristipäivässä mukana. Se olisi hienoa, julkaisisimme ne mielellämme!