Coombs oli lähtenyt Kawasakillaan ystävänsä luota State Parkista noin kello 14 aikaan lauantaina, muttei koskaan päässyt perille kotiinsa asti. Perhe ilmoitti poliisille illansuussa, että mies oli kateissa. Poliisi paikansi hänen matkapuhelimensa illalla noin 23:30 aikaan.

Maryvillen poliisi ilmoitti paikantaneensa Coombsin puhelimen jonnekin Interstate 255:n varrelle ja siirsi asian Illinoisin poliisille, koska sijainti oli heidän toimialueellaan.

Varhain sunnuntaiaamuna Coombsin perhe ja läheiset alkoivat etsiä häntä tien varrelta tietämättä, oliko tämä elossa vai ei.

– Meidän ainoa toivomme oli, että hän olisi kolaroinut moottoripyöränsä, ja että hän olisi ollut vahingoittunut, ja kykenemätön liikkumaan matkapuhelimensa luo ja soittamaan apua, Coombsin käly Lynell Pople kertoi. – Pidimme yllä toivoa, että hän olisi elossa.

Valitettavasti näin ei kuitenkaan ollut, vaan onnettomuus oli johtanut perheenisän kuolemaan, kertoo Belleville News Democrat. He löysivät Coombsin elottomana noin kello 8 sunnuntaiaamuna.