Enduro 2 -luokassa Henric Stigell ajoi aamupäivästä hyviä aikoja, mutta eilen perjantaina supertestillä tullut kaatuminen sekä tänään toisella extreme testillä ja crossitestillä olleet ongelmat tiputtivat sijoitusta tuloksissa. Stigell oli päivän päätteeksi lopulta sijalla 11.

Enduro Junior -luokassa Eemil Pohjola oli eilen supertestillä yhdeksäs ja ajoi Stigell tavoin tänään aamupäivällä hyviä aikoja pätkillä, mutta Pohjolalla oli myös ylimääräistä ohjelmaa extremetestillä ja hän oli maalissa 12.

MM-sarjaan paluun Päijänteen ympäriajon jälkeen tehneen Roni Kytösen vauhti oli hyvää. Nuorukainen taisteli tiukasti koko päivän palkintokorokepaikasta, mutta ensimmäisellä extremetestillä tullut kaatuminen tiputti nuorukaisen lopulta pois palkinnoilta ja Kytönen oli maalissa neljäs. Hugo Svärd paranteli tänään asemiaan eilisen supertestin jälkeen ja Svärd oli maalissa viides.

- Päivä meni muuten hyvin, mutta ensimmäisellä extremellä tein ison virheen, kun hyppäsin kantoon pienessä kinkamassa. Neljäs sija harmittaa todella paljon, Kytönen kertasi päivän jälkeen.

Sunnuntaina Saksassa ajetaan kauden päätösosakilpailu.

Lauantai tulokset:

Enduro GP: 

1. Steve Holcombe 

2. Christophe Nambotin 

3. Loic Larrieu 

Enduro Junior:

1. Bradley Freeman

2. Albin Elowson

3. Davide Soreca

12. Eemil Pohjola

Enduro2

1. Daniel McCanney 

2. Josep Garcia 

3. Jamie McCanney

11. Henric Stigell

Enduro Youth

1. Ruy Barbosa

2. Matthew Van Oevelen

3. Leo Le Quere

4. Roni Kytönen

5. Hugo Svärd