Roni Kytösen päivään mahtui paljon tapahtumia, kun ensimmäisellä kierroksella liika yliyrittäminen kostautui kaatumisina, ja toisella extremetestillä pyörän etujarrukahvan kanssa oli ongelmia. Kytönen onnistui kuitenkin viimeisellä kierroksella nousemaan palkintokorokkeelle ohi tallikaveri Hugo Svärdin. Svärd ajoi myös tasaisen päivän ollen pitkään kiinni palkintosijoissa. Maalissa Svärd oli kolmas.

Enduro Junior-luokassa Eemil Pohjola piti hyvää vauhtia varsinkin aamupäivästä ja tänään eilistä terävämpi ajo tuotti viidennen sijan. Enduro 2- luokassa Pohjolan tapaan hyvää vauhtia aamulla piti Henric Stigell, joka keikkui pitkään tuloslistalla seitsemännen sijan tuntumassa. Stigell jäi viimeisellä kierroksella kuitenkin harmikseen pätkällä jumiin ja menetti näin paljon aikaa ollen maalissa lopulta kymmenes.

- Hyvin meni ja olen tyytyväinen. Ohjelmaa riitti tänään, mutta ajo oli ihan hyvää varsinkin viimeisellä kierroksella, Kytönen kertasi päivän jälkeen.

- No ei se vieläkään sujunut haluamallani tavalla, mutta pystyin kuitenkin eilisestä parantamaan. Pettynyt fiilis jäi viikonlopusta, Pohjola kertoi kilpailun jälkeen.

- Endurotesti oli tosi haastava ja en siellä päässyt oikein mihinkään. Crossitesti tuli hyvin, paitsi viimeisellä kierroksella jäin ekaan mäkeen jumiin ja siinä meni tovi aikaa. Ennen viimeistä pätkää oli mahdollisuudet seitsemänteen sijaan, mutta ne mahdollisuudet meni siinä työnnellessä, Stigell kommentoi päivää.

Kuvaaja: Jani Hovi / Xracing Kuvassa Roni Kytönen

Sunnuntai tulokset:

Enduro GP:

1. Steve Holcombe

2. Loic Larrieu 

3. Christophe Nambotin

Enduro Junior:

1. Bradley Freeman

2. Davide Soreca

3. Albin Elowson

5. Eemil Pohjola

Enduro2: 

1. Jamie McCanney 

2. Daniel McCanney 

3. Eero Remes 

10. Henric Stigell

Enduro Youth:

1. Leo Le Quere

2. Ruy Barbosa

3. Roni Kytönen

4. Hugo Svärd