Discovery Channelin mukaan Paul Sr on uudistanut Orange County Choppers -liikkeensä. Siitä on tullut kompleksi, jossa on kauppa, kahvila ja keilarata, ravintola sekä tietenkin näyttelyhuone. Mutta tämä on tullut tosi kalliiksi, ja mies tuntee korkeiden yleiskustannusten paineen ja jalkautuneitten asiakkaiden puutteen.

Paul Jr on niinikään joutunut kokemaan tiukan taloudellisen tilanteen paineen, varsinkin kun hänen liiketoimintansa perustuu kokonaan kalliiden kustomoitujen pyörien rakentamiseen. Paul Jr. stressaa oman myymälänsä pitkän aikavälin pysyvyyttä varsinkin nyt, kun hänellä on oma perhe.

Sarjassa toivottavasti nähdään Discovery Channelin mukaan A-luokan tähtiä, huippu-urheilijoita sekä Forbes 100 -listalle kuuluvia yrityksiä Teutuleiden asiakkaina. Ja nämähän panevat sitten osaamisensa ja maineensa pantiksi siitä, että jokainen rakennettu pyörä on uniikki ja jotain muuta kuin tavallinen moottoripyörä.

Teutulin perhekunta seikkaili alkuperäisen American Chopperin parissa vuodesta 2002 lähtien 223 jakson verran, kunnes se lopetettiin 2010. Sarja poiki kuitenkin kahdeksi vuodeksi spinoffin "American Chopper: Senior vs. Junior".

Huippuaikoinaan sarjalla oli keskimäärin 3,4 miljoonaa katsojaa, ja nyt viiden vuoden paussin jälkeen Teutulit palaavat taas. Uudet jaksot nähdään toukokuusta 2018 alkaen.

Sarja on ollut yksi Discoveryn suosituimmista kautta aikojen. Se myös oli lyömässä läpi "docusoap"-reality-tv-genreä aikanaan. Se raivasi tietä mm. sellaisille ohjelmille kuin "Keeping up with the Kardashians" sekä "Orange Countyn todelliset kotirouvat".

American Chopperin perusformaatti oli yksinkertainen: isä ja poika rakensivat kustomoituja moottoripyöriä ja tappelivat jatkuvasti keskenään, kertoo EW.

Mitä mieltä olet, onko American Chopperin paluu hyvä asia?