Ongelmamalleja ovat vuosimallin 2014 Victory Cross Country, Cross Country Eight Ball, Hammer Eight Ball, High Ball, Jackpot, Judge, Ness Cross Country, Vegas Eight Ball, Vision ja Boardwalk sekä vuosimallin 2015 Gunner. Epäilyksenalaisia pyöriä on vain 872 ja ne on valmistettu 22.1.2014-25.4.2014 välisenä aikana.

Polaris Industries Inc omistaa Victoryn ja sen vikailmoituksen mukaan osassa moottoreiden kampikammioista saattaa olla liian pieni välys kampiakselin ja kampikammion välillä. Moottorit, joihin on asennettu viallinen kampikammio voivat aiheuttaa koneen sammumisen, ja se puolestaan voi aiheuttaa ongelmatilanteen.

Polariksen mukaan toistaiseksi ei ole tietoja, että näin olisi käynyt, vaan Victoryssa havaittiin tilanne normaalin laatutarkkailun yhteydessä. Maaliskuun 26. päivä yksi moottoreista sammui koekäytössä edelläkerrotun vian vuoksi ja lisätutkimusten jälkeen todettiin, että kaksi muuta sammui koekäytössä huhtikuun puolivälissä.

Victory toteaa tutkimusten jälkeen selvinneen, että alihankkija oli toimittanut sille väärin välyksin varustetut kampikammiot. Victory on jo alkanut ottaa yhteyttä kyseisiä pyörämalleja ostaneisiin henkilöihin ja pyytää, ettei niillä ajettaisi ennen tarkastuksia ja mahdollisia korjauksia. Korjaus suoritetaan veloituksetta.