I bought a Vampire Motorcycle on oman lajinsa edustaja, joten sitä lienee turha ottaa kovin vakavasti. Tosin trailerin lukijakommenteissa yksi katsoja toteaa, että kun hän katseli sitä kuusivuotiaana kavereiden kanssa, niin oli vähän tiukat paikat.

Ei siis täysin turha leffa. Hämmentävää on, että elokuva on niinkin tuore kuin vuodelta 1990. Time Out puolestaan arvioi aikanaan elokuvan toteamalla, että se edustaa "brittiläistä huumoria raaimmillaan".

Verimättöleffassa on Ridapartin mukaan käytetty ainakin miljoona litraa tekoverta, hillittömän huonoa näyttelemistä, joitakin hienoja pyöriä ja stuntteja sekä tietenkin demonisoitu Norton Commando: "Most good bikes run with gasoline. This is a bad motorcycle. It runs on blood." Eli vapaasti suomennettuna: "useimmat hyvät pyörät toimivat bensiinillä. Tämä on paha moottoripyörä. Se toimii verellä."

Elokuva pitäisi löytyä vielä ainakin Amazonista, jos kaipaat vampyyrimoottoripyörän huuruisten seikkailujen pariin. Sankareina ovat Neil Morrissey, Amanda Noar, Anthony Daniels ja Michael Elphick.

Traileri ainakin kannattaa vilkaista, että pääset maulle asiasta. Hauskuus joko puhuttaa tai sitten ei. Mikäli video ei näy alla, voit katsoa sen täällä.