Yhdysvaltain armeija käytti Indian Scout 741B -moottoripyöriä runsain mitoin II maailmansodan taisteluissa. Pelivalmistaja Activision esittelee Indian Scout 741B:n Sledgehammer Gamesin kehittelemässä Call of Duty: WWII -videopelissä. Peli palaa historiallisille juurilleen eeppisessä seikkailussa, joka määrittelee Toisen maailmansodan uudelle pelaajasukupolvelle.

Vahvistaakseen aikakauden autenttisuutta Indian ja Activision/Call of Duty ovat luoneet II maailmansodan Indianeja muistuttavan limited edition -"sotapyörän" vuosimallin 2018 Indian Scoutista. 741B Call of Duty -Scoutin takana ovat Engage Interactive ja Wolfpack Motorsports. Pyörät on maalattu edustamansa aikakauden oliivinvihreään väriin, nahkaosat on vanhennettu ja pyörään lisätty armeijakomponentteja, jolloin on päästy "aitoon" sodanaikaisen 741B Scoutin tunnelmaan.

Indian limited edition 741B Call of Duty -Scout

Call of Dutyn ja Indian Motorcyclen faneilla USA:ssa, Saksassa, Ranskassa ja Australiassa on mahdollisuus voittaa Call of Duty limited edition II maailmansodan innoittaman Indian Scout -moottoripyörä. LE-pyöriä on jaossa yksi per maa.

Uuden pelin mainos.