Wissam Al Jayyoussin Facebook-päivitys on tuore, vain kahden päivän takaa. Hän kertoo joutuneensa taistelemaan kolme päivää sateen, tuulen ja lumen kanssa Kroatiassa.

Yli 60-vuotias mies oli kertonut hänelle ennen matkaan lähtöä videon kuvauspäivänä, että tuulet alueella ovat toisenlaisia kuin missään muualla maailmassa.

Jayyoussi kertoo olleensa liian ylpeä kuuntelemaan, ja todenneen itsekseen, että "hänellä ei ole hajuakaan siitä, mitä olen kokenut. Olen ajanut Patagoniassa, Australiassa, Gobin autiomaassa ja niin monissa kovista tuulistaan tunnetuissa paikoissa, että hänellä ei ole hajuakaan".

"Olin väärässä", Wissam Al Jayyoussi tunnustaa nöyrästi, "hän tunsi maansa ja tämä on pahinta mitä olen koskaan nähnyt. Minun oli käännyttävä takaisin ja karattava sisämaahan päin. 50 kilometrin ajon jälkeen tuuli rauhoittui, mutta tilalle tuli lumisade. Se oli kuitenkin parempaa kuin tuo tuuli."

Jayyoussi kertoo vielä tarinansa jälkipäivityksessä, että "kaveri joka auttoi minua pois pälkähästä on kuuluista Kroatiassa. Hän on Rijekalassa 1965 syntynyt Aramis Naglić ja kuuluisa koripallovalmentaja ja entinen koripalloilija - kiitokset hänelle.

Wissam Al Jayyoussi on soolomoottoripyörämatkalla auttaakseen Lähi-Idän osattomia lapsia. Tähän mennessä on ajanut 240 000 km, 18 kuukautta ja vieraillut sadassa maassa.

Goodwill Journeyn internet-sivulle pääset tästä ja Facebook-sivulle, mistä löytyy myös oheinen video, tästä.