– Rautaperseajon tuotto ohjattiin kipupumpun hankintaan syöpälapsille. Ajajien, kyytiläisten ja lahjoittajien kokoon keräämä summa ei aivan riittänyt 3000 euron pumpun hankintaan, mutta IBA Finland laittoi erotuksen tapahtumamarkkinointiin varatuista rahoista, IBA Finlandin puheenjohtaja Pekka Autio kertoo.

– OYKSin osasto 51 pyysi välittämään kiitoksensa kaikille hyväntekeväisyyteen osallistuneille. Kiitos kaikille osanottajille myös IBA Finlandin puolesta, Autio päättää.

IBA Finland eli Iron Butt Association Finland järjesti 5. – 6.8.2017 Hyväntekeväisyysajon, jonka ajotarkastusmaksujen tuotto käytetiin Oulun yliopistollisen sairaalan syöpälasten hyväksi. Tavoitteena oli saada viikonlopun aikana kasaan 150 rp-ajoa, joiden tarkastusmaksuilla summa oltaisiin saatu kasaan. Siihen ei siis aivan päästy.

Rautaperseajo on nähintään 1000 mailin (=1609km) pituinen matka-ajo jonka aikaraja on 24h. Ajoreitti todistetaan kuitein ja ajosuoritus tarkastetaan ja hyväksytään IBA Finland ry. -yhdistyksen toimesta. IBA Finlandin sivuille pääset tästä.

Aiheesta aiemmin: IBA Finland muistuttaa: 5.-6.8. Rautaperseajo syöpälasten hyväksi - osallistu