Motorex-tuotteet valmistetaan Sveitsin Langenthalissa. Arnold Bucherin vuonna 1917 perustama Bucher-Motorex Group on yksityisomisteinen perheyritys. Motorexin voiteluainevalikoima on kattava, ja niiden tavoitteena on parantaa kaikkien moottoripyörien suorituskykyä ja luotettavuutta. Motorexillä on oma laboratorio, jossa sen insinöörit kehittävät seuraavan sukupolven voiteluaineita ja hoitotuotteita ja toteuttavat näin yhtiön lupausta jatkuvasta innovoinnista.

Uusi kumppanuus Motorexin kanssa merkitsee sitä, että Husqvarna Motorcycles käyttää tulevaisuudessa ainoastaan Motorex-öljyjä kaikkien tuotantomalliensa ensitäyttöön. Lisäksi Husqvarna Motorcycles suosittelee vastedes kaikkien malliensa huoltamiseen Motorex-voiteluaineita ja monipuolista Motorex Motoline -hoito- ja huoltotuotevalikoimaa.

Motorex on Husqvarnan tavoin niittänyt menestystä moottoriurheilussa. Yhteensä 110 maailmanmestaruutta motocrossissa, supercrossissa, endurossa, rallissa ja muissa lajeissa osoittavat, että yritys on toimittanut ensiluokkaisia voiteluaineita parhaille tiimeille.

Sopimuksen allekirjoittaminen Motorexin kanssa lisää entisestään Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing -tiimin motivaatiota uuden kilpailukauden alla. Pablo Quintanilla ja Andrew Short aloittavat raastavan 2018 Dakar Rallyn 6. tammikuuta. Samana viikonloppuna heidän Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing -tiimin kilpakumppaninsa Jason Anderson ja Dean Wilson aloittavat kautensa 2018 AMA Supercross Championship -sarjassa. Lisäksi Mitchell Harrison aloittaa kautensa 250SX West Region Championship -mestaruussarjassa.