Eteläisessä San Franciscossa toimiva Dudley Perkins Co. Harley-Davidson -myymälä perustettiin jo 1914, ja se myytiin oltuaan saman suvun hallussa 103 vuotta. Yrityksestä voi todeta, että se on oikeasti ollut pala amerikkalaisen moottoripyöräilyn historiaa.

Janet Perkins myi liikkeen Rich Garganolle ja Cliff Chesterille, joten toiminta jatkuu edelleen, omistajanvaihdoksesta huolimatta.

Dudley Perkins Co. Harley-Davidson on maailman pisimpään toiminut saman suvun hallussa ollut H-D-myymälä. Kuten nimestä saattaa arvata, liikkeen on perustanut aikanaan Dudley Perkins Senior.

Historian siipien havinasta kertoo jotain se, että yritys on selvinnyt molemmista maailmansodista sekä suuresta 30-luvun lamasta. Ensimmäisen maailmansodan aikana Harley-Davidsonin koko tuotanto meni suoraan armeijalle, joten Dudley Perkins keskittyi käytettyjen moottoripyörien kauppaan.

Vuosia myöhemmin perustettiin Kalifornian Highway Patrol ja liike toimitti sille moottoripyörät ja lisäksi koulutti mp-poliisit. Toisen maailmansodan jälkeen yritys osti armeijalta ylijäämämoottoripyöriä, kunnosti ne, ja myi asiakkailleen. 

Vuonna 1968 Perkins Senior luovutti liikkeen poikansa Dudley Perkins Juniorin vastuulle, joka hoiti yritystä vuoteen 1996 asti. Juniori puolestaan antoi kapulan eteenpäin pojalleen Thomas Perkinsille, suvun kolmannen polven edustajalle.

Tom Perkins oli menettänyt jalkansa moottoripyöräonnettomuudessa, mutta se ei estänyt häntä jatkamasta moottoripyörällä ajamista. Hän jatkoi liikkeen pitoa kuolemaansa, vuoteen 2015 asti.

Tomin vaimo Janet ja heidän poikansa Christopher jatkoivat yrityksen toimintaa hänen kunniakseen ja siten kuin hän itse olisi sen tehnyt. He perustivat myös yhteistyössä muiden kanssa Tom Perkinsin perinnesäätiön, jonka tehtävänä on antaa tukea ja apua yksilöille, jotka ovat menettäneet raajansa.

Tänä päivänä Dudley Perkins Co. Harley-Davidson on kansallisesti tunnustettu jälleenmyyjä ja merkittävä osa H-D:n historiaa.

Vuonna 1998 Dudley Perkins, Sr. nimitettiin AMA:n American Motorcycle Association Hall of Fameen. Sillä haluttiin kunnioittaa hänen edelläkävijän työtään moottoripyöräurheilun eteen, menestystään mp-kisoissa sekä moottoripyöräilyn eteen tekemäänsä lobbaustyötä.

Dudley-Perkins Co. Harley-Davidson myytiin Rich Garganolle ja Cliff Chesterille. He omistavat myös muita H-D-myymälöitä, ja kokevat, että ikonisen ja historiallisesti merkittävän myymälän ostaminen sopii erittäin hyvin heidän toimintaansa. Aiheesta lisää Motorcyclessä.