17 vuotias Derryck John on kotoisin Thornton Heathista, ja hänet on todettu syylliseksi kuuteen hyökkäykseen Newhamissa, Islingtonissa, Haringeyssä ja Hackneyssä  13. heinäkuuta 2017.

Hänen todettiin ruiskuttaneen kuljettajien kasvoille syövyttävää nestettä, jonka happotaso on sama kuin akkuhapon. Hän onnistui varastamaan kaksi mopedia ennen kuin yritti vohkia niitä vielä lisää.

Teini-ikäinen John kielsi syyllistyneensä kuuteen happohyökkäykseen, "aikeenaan tehdä toimintakyvyttömäksi, polttaa, vammauttaa, turmella ulkonäköä tai aiheuttaa vakavaa vahinko keholle", kahteen varkauteen ja neljään varkauden yritykseen.

Ikänsä vuoksi hänen asiaansa raportoitiin nimettömänä, mutta sen jälkeen, kun oikeus totesi hänet syylliseksi 12 eri tapaukseen, tuomarin mukaan oli olemassa yhteiskunnallinen tarve kertoa, kuka hän on.

Tuomio julistetaan 9. maaliskuuta, jolloin oikeus myös käsittelee Johnin 25.6. tekemää ryöstöä.

Poliisin antamien tietojen mukaan hyökkäyksen kohteeksi joutuneista kuljettajista kaksi jatkaa vammojensa hoidattamista edelleen.

Tuomari James Leeks kommentoi tapahtunutta: "Derryck John ei ajatellut kahdesti käyttäessään elämää muuttavaa ja jopa potentiaalisesti elämää uhkaavaa keinoa heitä vastaan, joita hänen ryöstöyrityksensä koski. Happohyökkäykset raunioittavat ihmisten elämiä eikä niille ole paikkaa yhteiskunnassamme", kertoo Visordown.

Mopojen, skoottereiden ja moottoripyörien varkaudet ovat todella suuri ongelma Englannissa.