Mukana on italialaispyöriä Jack Silvermanin museon kisapyörien kokoelmasta - joka itsessään on yksi arvostetuimpia yksityisiä kokoelmia maailmassa. Huippuina mukana ovat vuosimallin 1958 Ducati 125 GP ja 1954 Ducati 125 Marianna Sport muitten mukana.

Team Obsoleten tallista mukana ovat legendaarinen Vance Breeselle kuulunut tehtaan rakentama 1973 / 1980 Harley-Davidson XRTT, joka tunnettiin aikanaan nimellä Goliath. Tunnettu Harley-rakentaja Duncan Keller Yankee Enginuitystä on entisöinyt tämän kisapyörän ja on paikalla kertomassa siitä kiinnostuneille tarjoajille.

Brittipyöristä tarjolla ovat mm. vuosimallin 1955 Matchless G45, jolla ajoi kilpaa Etelä-Afrikan kuusinkertainen mestari Bepe Castellani sekä vuosimallin 1962 Norton Petty-Molnar Manx.

Huutokauppa pidetään 25. tammikuuta Rio hotelli ja kasinossa Las Vegasissa. Lisätietoja ja nettikatalogi löytyvät Bonhamsin sivuilta täältä.

Aiheesta aiemmin: Las Vegasissa myynnissä huippupyöriä: mm. pari superharvinaista Vincentiä ja vuoden 1938 käyntikuntoinen H-D-rystypää