Harley-Davidson Oulu lähtee Battle of Kings -kilpailuun SuperScrambler-pyörällä. Pyörä perustuu Harley-Davidsonin Sportster Roadster -malliin.

– Malli valikoitui sen loistavan custom-potentiaalin vuoksi. Työ itsessään on saanut paljon vaikutteita omista kokemuksistamme ja aikaisemmista töistämme, sanoo Harley-Davidson Oulun Battle of Kings -kisatiimin edustaja Marko Marjomäki.

– Halusimme luoda pyörän, joka on yksinkertaisen puhdaslinjainen, mutta erottuu edukseen. Tämä pyörä on omillaan kaikilla ajoalustoilla, oli kyse päällystetystä tiestä, sorasta tai jostain siltä väliltä, summaa Marjomäki.

Suomea Battle of Kings -äänestyksessä edustavat Harley-Davidson Tampereen Time Machine Concept sekä Harley-Davidson Oulun SuperScrambler. Äänestys järjestetään 15.1.–18.2.2018 ja äänestää voit täällä.

Yleisöäänestyksen lisäksi Milanon finaaliin lähtijän valintaan vaikuttaa ammattilaistuomariston mielipide. Raatiin kuuluvat customoinnin huippuammattilaiset Nicholas Bech (WrenchMonkees, Tanska) ja Winston Yeh (RoughCrafts, Taiwan).

Aiheesta aiemmin: Harley-Davidsonin Euroopanlaajuinen kustoimintikisa: Suomi ensi kertaa mukana

SuperScrambler

SuperScrambler