Torrot Velocípedosta puhuttaessa suorituskyky ei nouse päällimmäisenä asiana esille. Toki sähköisessä moottorissa on tehoa 10 kilowattia eli 13,5 hevosvoimaa, mikä nostaa sen kevarilukuihin. Vääntöä on sitten jykevämmin, 138 Nm välillä 0 - 4000 kierrosta.

Torrot Velocípedo on skootterin ja moottoripyörän hybridi ja sellaisena edustaa uutta sukupolvea. Pyörässä on v-2-v-yhteys eli siinä on valmius verkottuneeseen kommunikaatioon muiden siihen kykenevien laitteiden kanssa, mikä tietysti parantaa turvallisuutta. 

Pyörässä on hiilikuidusta rakennettu katto ja sen tukikaaret. Rakennetta on lisäksi vahvennettu teräsputkin ja kuljettajalle sekä kyytiläiselle on lisäksi tarjolla tukevat selkänojalliset istuimet ja kolmipisteturvavyöt. Tämä rakenne takaa sen, että pyörällä ajettaessa ei myöskään tarvitse käyttää kypärää.

Velocípedon huippunopeus on rajoitettu 88 kilometriin tunnissa ja toimintasädettä sille luvataan parhaimmillaan 150 kilometriä yhdellä latauksella. 

Torrot Velocipedo.

Torrot Velocipedo.

Käyttövirta tulee vaihdettavista modulaarisista litium-ioniakuista, joita voi olla paikallaan yhdestä viiteen kappaletta. Akkujen yhteinen kokonaisteho on maksimissaan 8 kWh ja niiden lataus kestää pikalatauksella täyteen asti 4,5 tuntia.

Hinnat alkaen 6000 euroa vapaasti Espanjassa. Pyörän voi ostaa Torrotin nettisivustolta.

Allaolevalta videolta selviävät hyvin laitteen rakenne ja edut.