Nicolas Pannellella kävi sikäli huono tuuri, että Devonin poliisi löysi hänen kypäräkameransa kolaripaikalta ja pystyi tarkastamaan sen perusteella, miten hän oli ajanut,

Pannell mursi onnettomuudessa solisluunsa, kylkiluitaan ja vahingoitti päätään.

Syyttäjä Nigel Hall kertoi Plymouthin kruununoikeudelle videon näyttävän kaksikon käytännössä ajavan kilpaa Devonissa ja South Hamissa reilun 20 kilometrin matkan, kertoo Morebikes.

Kaksikon saamien syytteiden mukaan matkalla tehtyjen rikkeiden määrä oli niin suuri, että asiaa tutkivat poliisit luopuivat kirjaamasta niitä kaikkia. Poliisien kommenti oli lakoninen:"Yksi pahimpia esimerkkejä vaarallisesta ajosta, mitä olemme tutkineet".

Poliisiylikonstaapeli Olly Taylor totesi tapahtuneesta: "Oli pelkkää hyvää onnea, ettei ajo johtanut kuolemaan tai useampiin kuolemiin. Ajamisen laatu oli tyrmistyttävää. Liikennepoliisina ja moottoripyörän kuljettajana olin aidosti shokissa, kun näin videon."

Molemmat kuljettajat saivat ajamisestaan kahdeksan kuukauden ehdottoman tuomion sekä kaksi vuotta ehdonalaista. Lisäksi he saivat 12 kuukautta ajokieltoa, 180 tuntia yhdyskuntapalvelua ja joutuivat maksamaan liikenneuhrirahastoon 140 puntaa.

Katso lyhyt, mutta ytimekäs video kaahaamisesta ja onnettomuudesta alla. Huomaa, että käytetyt ajonopeudet näkyvät kuvassa. Linkki videoon varalta tässä.