Vicelandin show'n tämänviikkoisessa esityksessä räppäri 2 Chainz ottaa pienen tatuoinnin kuuluisassa Hart & Huntingtonin tatuointistudiossa Las Vegasissa. Tatuoinnissa käytetty muste on tehty Carey Hartin oman Indian Super Hooligan -moottoripyörän pakokaasujen ja palaneen takakumin hiilijätöksistä. Muste on nimetty Indian Motorcycle Inkiksi (Ink = muste).

Carey Hart on freestyle-motocrossaaja ja omistaa myös Hart & Huntington Tattoon. Nocturnal Inkin toinen perustaja Franco Vescovi keräsi talteen Hartin burnoutin tulokset, steriloi ja puhdisti ne, ja teki niistä mustetta. Hart oli itse ensimmäinen henkilö, joka otti kyseisestä musteesta tehdyn tatuoinnin ihoonsa. 

Carey Hart

Carey Hart

2 Chainzia askarruttaa videolla kovasti, onko muste turvallista, mutta Vescovi iskee kokemuksensa ja osaamisensa pöytään ja vakuuttaa, että se on steriiliä ja turvallista. Hänen mukaan hiili toimii vain pigmenttinä, jonka alkoholiliuotin vie oikeaan paikkaan. Hän kertoi myös, että monet mustat musteet on tehty siten, että hiiltä on käytetty pigmenttinä.

– Meidän musteemme nyt vain sattuu olemaan peräisin savuavasta moottoripyörän renkaasta ja pakoputkesta, Vescoci toteaa.

Indian Ink.

Indian Ink.

Expensivistin mukaan tautuointiannos Indian Motorcycle Inkiä maksaa noin 300 euroa. Mustetta on tehty vain 10 pulloa, joten se on todella harvinaista. Asiasta kertoi ensin Motofire.

Mikäli haluat omaan kehoosi sillä tehdyn tatuoinnin, taitaa tulla kiire Las Vegasiin päin. Lisää aiheesta myös Indianin sivuilla

Carey Hart ja ensimmäinen tatuointi.

 
2 Chainz otti tatuoinnin lastensa kunniaksi.