MirrorLokin Kickstarter-sivuston mukaan heidän valmistamansa lisävaruste poistaa täysin värinän moottoripyörän peileistä. MirrorLokit asennetaan vanhan peilin ja ohjaustangon väliin, ja samalla kun ne vaimentavat värinät, ne siirtävät peilien kiinnityspisteet ulommas, mikä parantaa jo sinänsä näkyvyyttä taaksepäin.

Kun tähän lisätään laitteen kevyesti painaltamalla toimiva sisäänrakennettu lukitus sekä siihen saatava lukitusvaijeri, niin siihen voidaan jättää hyvään turvaan kypärä ja vaikkapa ajotakki, kun halutaan lähteä kävelemään kauemmas moottoripyörästä.

MirrorLokin osat.

MirrorLokin osat.

Ajatus erillisestä kypärälukosta tuntuu alkuun hassulta, mutta tosiasia lienee, että pyöriin sisäänrakennettuja lukkoja on yhä harvemmissa pyörissä. 

Jos vielä kaipaa lisätoiminnallisuutta MirrorLokeihin, niin niihin on saatavilla kiinnitysteline GoPron ja Senan kameroita varten.

MirrorLokiin saa kiinnikkeet mm. GoProta ja Senaa varten.

MirrorLokiin saa kiinnikkeet mm. GoProta ja Senaa varten.

Tällä hetkellä MirrorLok hakee rahoitusta valmistuksen aloittamista varten joukkorahoituspalvelu Kickstarterin kautta. Kasassa on 2103 dollaria 35 000 dollarin tavoitteesta, mutta kampanja on vielä alkuvaiheissaan, ja sitä on vielä 36 päivää jäljellä, mikäli olet kiinnostunut aiheesta. Rahoitushanke päättyy nimittäin 1. maaliskuuta.

Kickstarterin kautta saat varhaisena lintuna MirrorLokin 89 dollarilla eli peräti 46 dollaria halvemmalla kuin mitä laitteen normaalihinta, 135 taalaa on. 

Tällä rahalla saat parin MirrorLokseja sekä kaksi 12 tuuman mittaista kiinnityskaapelia. Aiheesta kertoi ensin Motorcycle ja lisää tietoja MirrorLokseista Kickstarterista.

MirrorLok käytössä.