– Tämä on neljäs vuosi kun Harley-Davidsonin Euroopanlaajuinen customointikisa järjestetään. Kilpailu on avoin kaikille Harley-Davidsonin kauppiaille ja kannustuksista huolimatta tämä on ensimmäinen kerta, kun saadaan edustus myös Suomesta. Hienoa, että saatiin. Tänä vuonna kilpailussa on mukana kaikkiaan 16 pyörää. Kun mukaan saatiin edustus myös Suomesta se edistää kansainvälistä näkyvyyttä, josta on positiivista vaikutusta meille kaikille, kiteyttää Harley-Davidson Nordicin verkostopäällikkö Mikko Summa.

– Lähdemme rakentamaan pyöriä aina asiakaslähtöisesti, meille asiakas on aina kuningas. Tämä projekti oli siitä erikoinen, että asiakas Timo Meuronen oli itse täysin suunnitellut kyseisen pyörän. Kun asiakkaalla on näin vahva näkemys, niin se on meille helppo toteuttaa. Lisäksi hän itse osallistui pyörän rakentamiseen. Kaikki pyörän alumiiniset, nahkaiset ja puiset osat ovat hänen tekemiään. Pitkiksikin venyneet illat pyörän rakentamisen parissa olivat hänelle rentouttavaa vaihtelua normi arkkitehtityön lomassa.

– Time Machine Concept-pyöräprojekti on ollut meille kaikille hauska seikkailu, kertoo Mika Nieminen.

Pyörä rakennettiin ehdottomasti ajoon, mutta riippuu miten nyt käynnissä olevassa äänestyksessä käy, otetaanko pyörä heti keväällä käyttöön, vai vasta Milanon moottoripyörämessujen jälkeen. Sinällään on sama voitetaanko vai hävitäänkö, tämä Time Machine Concept-pyöräprojekti on ollut meille kaikille hauska seikkailu, ei mitään pakkopullaa. Projekti on mennyt naurun merkeissä, kertoo Mika Nieminen.

Nettiäänestys on vielä käynnissä

Harley-Davidson Tampereen sekä muiden Battle of the Kings -kisaajien taidonnäytteistä pääsee äänestämään 18.2.2018 asti. Äänestyksen voittaja etenee loppukilpailuun, joka käydään myöhemmin vuoden 2018 aikana. Kolmen tähän mennessä järjestetyn äänestyksen voittaja on löytynyt Norjasta, Harley-Davidson Ålesund on kruunattu voittajaksi peräti kahdesti.

Aiheesta aiemmin

Harley-Davidsonin Euroopanlaajuinen kustoimintikisa: Suomi ensi kertaa mukana

Oulusta yllätyskisaaja Harley-Davidsonin custom-kisaan – äänestys Pohjoismaiden mestarista alkaa tänään

Time Machine Concept