Seinäjoelle on ilmoittautunut 134 jääratakuljettajaa mittaamaan paremmuuttaan yhdeksässä kilpailuluokassa. Suomenmestaruudesta ajetaan A250- ja A450-luokissa sekä Suomen Cup -mestaruudesta taistellaan Veteraanit-luokassa. Kansallisissa B250- ja B450-luokissa kamppaillaan nousupisteistä SM-luokkiin ja uusina luokkina esiintyvät kaksitahtisten 125-luokka sekä neljän kierroksen avoimet Sprint 250- ja 450-luokat. Seinäjoen Moottorikerho on aktiivisena juniorityön toimijana tuonut myös C80-luokan mukaan jäärataohjelmaan.

Mikko Koskinen aloittaa viimevuotisen suomenmestaruutensa puolustamisen Seinäjoelta. Ilmajokelainen järjestävän seuran vauhtiveikko saa seurakseen muiden kovien kuljettajien lisäksi myös Malesian MotoGP-testeistä kotimaan jääradoille saapuneen Mika Kallion.

– Seinäjoella on pyritty kunnioittamaan pitkän jääradan perinteitä tekemällä vauhdikkaita ratoja, joilla laitteiden kulkua ja kuljettajien kanttia mitataan. Sellainen onnistuttiin tänäkin vuonna tekemään, kertoo Koskinen. Seinäjoen SM-jääradalla nähdään useita kansainvälisestikin eri moottoripyörälajeissa tunnettuutta saavuttaneita kuljettajia ja muun muassa Virosta ja Ruotsista on mukana kilpailijoita.

Seinäjoen Moottorikerho toivottaa kaikki moottoripyöräurheilun ystävät tervetulleiksi lauantaina 10.2.2018 kello 11.30 alkavaan jääratamoottoripyöräilyn SM-osakilpailuun. Liput 10€ käteismaksuna ja alle 16-vuotiaille sisäänpääsy on maksuton. Paikalla on kioski ja kisavarikolle on yleisöllä vapaa pääsy. Lähellä rata-aluetta on tänä vuonna lisäksi tarjolla rajoitettu määrä parkkipaikkoja.