Bunkhouse Camper Trailers on perustettu vuonna 1974 ja toimii Mariettassa Ohiossa Yhdysvalloissa. Se kertoo olevansa pienten, helposti moottoripyörillä vedettävien  pop-up telttavaunujen johtava valmistaja. Sama kärry käy tietenkin myös maasturin tai henkilöauton perään.

Vaunu itsessään on valmistettu lasikuidusta ja teltta korkealaatuisesta nailonista.

Kärryä on saatavilla - amerikkalaiseen tapaan - Queen ja King size -versioina. Olennaisin ero on siinä, että Queen sizessä on kapeampi vuode, 145 senttiä, kun King sizessa se on 170 cm. Toki viime mainittu painaakin enemmän, 177 kg, kun Queen-version paino on 159 kg. Hinnat puolestaan menevät 4599 kontra 4999 taalaa. Euroissa se tekee 3684 vastaan 4004. Kuten painoero kertoo, telttavaunuissa on myös muita eroja, joihin voit tutustua valmistajan sivuilla.

Bunkhouse Camper Trailer

Paino merkitsee sen verran, että perävaunun on oltava alle puolet moottoripyörän painosta, joten Queenia voi vetää 320 kg painavalla pyörällä, kun King vaati pyörän painoksi yli 354 kg.

Telttavaunuun kuuluu myös etuteltta ja katos, joten sateensuojan tarjoavaa oleskelutilaa tulee mukavasti. Telttakangas on kestävää uv-suojattua ja vedenpitävää 200 denierin Oxford-nailonia.

Oheinen video kertoo, miten helppoa vaunun teltan pystyttäminen on. Mikäli video ei näy alla, voit katsoa sen täällä.