Rata oli tiukkapäinen ja se näytti tuottavan toisille hieman tilanteita, mutta tosiasiahan on, että se oli sama kaikille. Kilpailun aikana sattui muutamia hurjan näköisiä ulosajoja. Mikko Mäkinen teki näyttävän piruetin heti alussa ja jatkoa seurasi heti perään, Red Baronien Tomi Kirilov ja Olli-Pekka Mäki unohtivat hetkeksi pariajon merkityksen, joka johti Mäen ulosajoon.

Kilpailun taukojen aikana juttelin varikolla kuljettajien kesken, jotka totesivat poikkeuksetta, että tällaisia kilpailuja tarvitaan ehdottomasti lisää. On aivan eri harjoitella radalla yksikseen verrattuna siihen, että rinnalla on kolme muuta. Kilpailu osoitti, että Suomessa tarvitaan lisää jääspeedway-kilpailuja kuljettajille. Valkeakosken Moottorikerho avasi pään, nyt vaan muutkin moottorikerhot ottavat kopin ja lisää kilpailuja.

– Kilpailu sujui ensikertalaisilta mainiosti, katsojia oli mukavasti ja kioskimyynti oli hyvä. Onhan tässä ollut puurtamista ja on aika vaikea käsittää kuinka paljon työtä tällainen tapahtuma vaatii. Lupia lupien perään, vapaaehtoisten toimitsijoiden hankkimista, pitkiä päiviä jne. Tämä meni suhteellisen hyvin, vaikka muutamia loukkaantumisia sattui, mutta onneksi ei kuitenkaan mitään pahempaa. Tulevaisuudesta ei tiedä vielä mitään, sulatellaan nyt ensin tämä tapahtuma alta pois, Kilpailunjohtaja Pekka Virtanen kommentoi lauantain tapahtuman jälkeen.

Lisää aiheesta Moottoriurheilu.tv:ssä.