iF Design Award -muotoilupalkinto on vuosikymmeniä Hannoverissa Saksassa toimineen, riippumattoman, iF International Forum Design -yhteisön myöntämä teollisen muotoilun kansainvälinen kunniamaininta. Yhteisö on myöntänyt iF Design Award -palkintoja vuodesta 1953 lähtien teollisen muotoilun näkökulmasta maailmanlaajuisesti merkittäville tuotteille.

if Design Award -palkinnon tunnus.

if Design Award -palkinnon tunnus.

Yamahan tiedotteessa todetaan, että MT-10 SP on MT-malliston ehdoton huippumalli. Maailmanlaajuisesti suosiota saavuttanut MT-mallisto edustaa modernia, pelkistettyä katupyörätyyliä. Teknisesti ne ovat tulleet tunnetuksi ketterän ajettavuuden ohella moottorin laajan väännön ja hyvän suorituskyvyn ansiosta. MT-sarjan huippumalli MT-10 SP on varustettu elektronisesti ohjatulla Öhlins-jousituksella ja mittariston monivärisellä TFT-näytöllä. Sen 'Silver Blu Carbon' -erikoisväritys on sama kuin Yamahan supersport-malliston lippulaivan, Yamaha YZF-R1M:n väritys.

Yamaha TMax -skootteri vuosimallia 2018.

Yamaha TMax -skootteri vuosimallia 2018.

Alkuperäinen Yamaha TMAX mullisti käsitykset skootterin ajettavuudesta vuonna 2001. Varustelultaan ja ominaisuuksiltaan monipuolinen Yamaha TMAX DX on puolestaan yksi nykyisten ns. maxiskootterien kehityksen suunnannäyttäjä. Sen dynaaminen olemus, ripeä kiihtyvyys, ketterä käsiteltävyys, tehokkaat jarrut ja sporttinen suorituskyky tekevät siitä oman luokkansa johtotähden. Ergonomisesti mukava ajoasento ja huipputason varustelu - mm. vakionopeudensäädin ja elektronisesti säädettävä tuulilasi - takaavat, että Yamaha TMAX DX on yhtä toimiva niin arkisessa työmatka-ajossa kuin viikonlopun ajoretkillä myös matkustajan kanssa.

Palkittu Yamaha XMax 300.

Palkittu Yamaha XMax 300.

Etenkin Euroopassa huippusuositun XMAX 250:n seuraaja, XMAX 300 on luonteeltaan edeltäjäänsä pykälän verran sporttisempi ja hauskempi ajettava. Tämä ja hyvä ajomukavuus on etenkin työmatka-ajossa erinomainen yhdistelmä. XMAX 300:n ominaisuuksissa on painotettu etenkin ajo- ja käyttömukavuutta. Lisäbonuksena on Yamaha MAX -skoottereille tunnusomainen, virtaviivaisen dynaaminen ja ajaton muotoilu. Yamaha-skootterimalliston keskiluokkaan sijoittuva XMAX 300 on edeltäjänsä tavoin saavuttanut maailmanlaajuista suosiota suoraviivaisen hyvien ominaisuuksien ansiosta.