Allaolevasta elokuvan trailerista voit itse käydä tarkistamassa asian 46 sekunnin ja 1:34 kohdalta. Viimemainitusta ajakohdasta selviää myös se, että leffaan on saatu upotettua tuotesijoittelua jättikokoisen Hello Kitty Pez -karkkiannostelijan muodossa.

Harley-Davidson malleja on pitkään ollut mukana Marvelin elokuvauniversumissa. Vuoden 2011 Kapteeni Amerikasta vuoden 2014 Kapteeni Amerikka: Talvisotilaaseen, jonka trailerissa nähtiin 750 Street jopa ennen pyörän julkistusta. Vuoden 2015 Avengerissa nähtiin puolestaan mukana Harrikan sähköisen LiveWiren proto, Motorcycle kertoo.

 

Kuva elokuvan Thruxtonin stongasta. Huomaa stongasta puuttuva peili.

Kuva elokuvan Thruxtonin stongasta. Huomaa stongasta puuttuva peili.

Uudessa Ant-Manissa eli Muurahaismieselokuvassa Ant-Man and the Wasp, joka tulee elokuvateattereihin ensi kesänä, nähdään puolestaan Triumph Thruxton. Asia käy selväksi, kun otetaan elokuvasta napattu ruutu, jossa näkyy Thruxton R:n ohjaustanko ja lyhdyn kiinnitys. Ne ovat suoraa Thruxtonia. Erikoisen näköinen ohjaustangon pää johtuu siitä, että elokuvapyöristä on poistettu ohjaustangon päissä normaalisti sijaitsevat peilit - ymmärrettävää, ei tarvitse varoa kaatuilua - mutta muuten jarrusylinteri jne. ovat selvästi Thrixtonista. Ja erikoisen helppoa on tunnistaa nimenomaan ajovalon kiinnike.

Alla "virallinen" Thruxton-kuva.

Triumph Thruxton R vm 2016.

Triumph Thruxton R vm 2016.

Mielenkiintoista nähdä, onko ilmiö poikkeava Marvelin elokuvauniversumissa, vai saako se jatkoa, ja onko Harley-Davidson yhteistyö olemassa vain Kapteeni Amerikan ja Kostajien maailmoissa?

Alla Ant-Man and the Waspin virallinen teaser traileri. Mikäli sen kanssa on ongelmia, voit katsoa sen Youtubesta täältä.

 

Hupaisaa elokuvassa on se, että kaikilla konnilla on tismalleen samanlaiset moottoripyörät.