Kuudes Mission: Impossible on lisäotsikoltaan Fallout, jonka voi kääntää "laskeumaksi" tai "kielteiseksi sivuvaikutukseksi". Palataan siihen myöhemmin.

Tässä Jalopnikin keräämä lista asioista, jotka Tom Cruise on murskannut Mission: Impossible -elokuvissa.

1. Mission: Impossible

Tom Cruise murskaa ravintolan jättikokoisen akvaarion heitettyään räjähdyspanoksen sen seinään

Cruise hyppää ranskalaisesta luotijunasta helikopteriin tunnelissa, liittaa räjähtävän "purukumin" sen tuulilasiin ja sitten lennähtää takaisin junaan, kun helikopteri räjähtää hänen takanaan.

2. Mission: Impossible II

Mies, joka on pukeutunut Tom Cruisen maskiin pakottaa koneen törmäämään vuoreen tapettuaan pilotit ja hypättyään ulos koneesta mukanaan tappava virus.

Cruise törmää Porsche Boxterilla Audi TT:hen kapealla vuoristotiellä rotkon reunalla.

Tom Cruise hyppää moottoripyörän selästä toisen moottoripyörän selästä hyppäävän kaverin (elokuvan pahis) kimppuun ja moottoripyörätkin törmäävät.

3. Mission: Impossible III

Cruise aka Ethan Hunt loikkaa ikkunan läpi suoraan kadulle, ja aiheuttaa kadulla ajavien autojen törmäämisen toisiinsa.

Tom Cruise ampuu alas vihollisen dronen kiväärillä.

Cruise murskaa pahiksen vastaantulevaan kuorma-autoon.

4. Mission: Impossible Ghost Protocol

Tom Cruise rikkoo kehollaan ikkunan päästäkseen henkeäsalpaavan korkealla maailman korkeimman rakennuksen kylkeä pitkin tapahtuneen kiipeilyn päätteeksi sisään taloon.

Cruise hyppää pois varastamansa BMW 6 superauton kyydistä keskellä hiekkamyrskyä. Auto törmää, lennähtää ympäri ja melkein murskaa Cruisen alas tullessaan.

Cruise putoaa BMW 1:llä alas pysäköintitalossa ainakin 20 kerrosta päästäkseen deaktivoimaan räjähtämäisillään oleva ydinaseen.

5. Mission: Impossible Rogue Nation

Cruise spinnaa BMW M3:llä sivuittain kujalla murskatakseen kaksi moottoripyörää.

Tom Cruise ajaa BMW M3:lla takaperin alas portaita kunnes se kaatuu katolleen.

Tom Cruise törmää moottoripyörällään toiseen moottoripyörään pakottaen sen törmäämään kallioon ja räjähtämään.

Cruise hyppää pois moottoripyöränsä päältä, aiheuttaen sen räjähtämisen.

6. Mission: Impossible - Fallout (Trailerin perusteella)

Cruise törmää BMW:llä johonkuhun, joka on matkassa moottoripyörällä

Tom Cruise törmää moottoripyörällään autoon (katso tämän jutun aloituskuva).

Cruise hyppää rakennuksen katolta terveenä toisen talon katon reunalle ja murtaa nilkkansa (oikeasti) stunttia tehdessään.

Tässä kuutosen osalta osa tapahtumista, oheisesta trailerista selviää tukku lisää erilaisia kolareita ja törmäämisiä. Niitä vaikuttaa trailerin perusteella olevan niin paljon, että tuntuu kuin siihen olisi tehty kooste tähänastisten Missioneiden tapahtumista.

Mission Impossible - Fallout tulee ensi-iltaan heinäkuun 27. päivä vuonna 2018 eli siis ensi kesänä. Pakko tunnustaa, että ainakin itse henkilökohtaisesti odotan leffaa malttamattomana. Alla elokuvan traileri sekä tässä linkki sen Youtube-sivulle.

Cruise epäonnistui stunt-hypyssään

Tom Cruise loukkaantui viime vuonna kuutos-Missionia tehdessään todella pahasti. Oheisella videolla hän on vieraana Graham Norton Show'ssa ja kertoo tapahtumasta. Show'ssa myös näytetään hidastettuna videolta, mitä tilanteessa todella tapahtui. Vaikka siinä ei näy verta tai rikkoutuneita luita, on kuitenkin helppo nähdä, että jalkaterä on väärässä kulmassa, eli se on murtunut todella pahasti.

Hyppy meni muuten juuri kuten oli suunniteltu, mutta onnettomuus johtui ilmeisesti siitä, että Cruise tuli seinälle jalkaterä edellä, otti tavallaan iskun vastaan nilkallaan, joka ei kestänyt sitä.

Cruise ei kuitenkaan ilmeisesti - ja myöskään hänen näyttelijäkollegoidensa todistusten mukaan - olisi Cruise, ellei hän olisi murtuneella nilkallaan juossut sitä muutamaa metriä, mikä otokseen piti hypyn jälkeen sisältyä. Vaikka tiesi nilkkansa murtuneen.

Mikäli video ei näy alla, voit katsoa sen täällä.