Kaksi viikkoa sitten Linda Gonzales ja hänen sulhasensa Ron Bondy olivat juuri lähteneet ystäviensä kotoa ja olleet matkalla kotiinsa moottoripyörällään Tucsonissa sijaitsevaan naapurustoonsa.

Bondy rakastaa moottoripyöräilyä ja Gonzales on hänen kyydissään, kun he menevät ajelulle Tucsonissa nautiskelemaan aurinkoisista päivistä, kertoo Bondyn tytär, 27-vuotias Marie Bondy. Pariskunta ajaa usein Laughliniin ja Las Vegasiin.

Onnettomuuspäivänä, kun pariskunta oli ajamassa kotiinsa, Bondy nojautui eteenpäin pyörässään painaakseen moottoripyörässä olevaa katkaisijaa, ja samalla Gonzalesia iski tien yli viritetty litteistä taakkahihnoista tehty "köysi". Köysi oli sidottu toisesta päästään postilaatikkoon ja toisesta päästään puuhun. Pariskunnan naapuri kertoi, että he olivat nähneet neljä teini-ikäistä köyden kanssa paikalla hieman ennen tapahtumaa, poliisin raportissa kerrotaan.

64-vuotias Gonzales on tehohoidossa edelleen kirurgisella osastolla, missä hänelle edelleen tehdään kirurgisia operaatioita, joiden avulla pyritään korjaamaan hänen kasvojensa luuston murtumat ja muut vammat.

– Hihna osui hänen suuhunsa, ja repi auki hänen poskensa ja veti hänen leukansa pois paikoiltaan, kertoo Marie Bondy.  – Kirurgisen operaation avulla paikattiin monta murtumaa hänen leukansa alueelta, ja toisessa operaatiossa asennettiin hänen kasvoihinsa neljä titaanilevyä. Hänen leukansa on köytetty kiinni, joten hän saa ruokansa ruokintaputken kautta.

Hänellä on myös murtumia molemmissa silmäkuopissaan, vammoja sekä kitalaen luissa että pehmeissä kudoksissa ja oikeassa näköhermossaan.

Hän päässee pois sairaalasta noin kuukauden kuluttua ja tiedossa on lisää kirurgisia operaatioita ja kuntoutusta.

Pariskunnalla ei ollut kypäröitä päässään onnettomuushetkellä. Poliisin raportin mukaan Bondy ajoi noin 25 kilometrin tuntivauhtia.

Asiasta kertoi Tucson.com.