– Aiemmin tänä vuonna, osana kymmenvuotisstrategiaamme toistimme sitoutumisemme rakentaa seuraavaa Harley-Davidson-kuljettajien sukupolvea osittain investoimalla aggressiivisesti sähköajoneuvoteknologiaan (EV = electric vehicle), totesi Harley-Davidsonin pääjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Matt Levatich. – Alta on osoittanut innovaatiokykyä ja asiantuntemusta EV:issä ja heidän tavoitteensa ovat lähellä omiamme. Meillä molemmilla on vahvuutemme ja kykymme, joista on molemmille hyötyä, kun teemme yhteistyötä kehittääksemme huippuluokan sähkömoottoripyöriä.

Harley-Davidsonin Levatich kertoi jo aiemmin julkistavansa ensimmäisen sähköisen moottoripyöränsä ensi vuoden mittaan.

Alta Motors puolestaan on suunnitellut ja myynyt kaupallisesti sähkömoottoripyöriä jo useampia vuosia.

– Motoristit alkavat vasta ymmärtää sähköisten ajoneuvojen edut, ja teknologiamme kehittyy kehittymistään, totesi Alta Motorsin kanssaperustaja ja tuotepäällikkö Marc Fenigstein. – Uskomme, että sähköiset moottoripyörät ovat tulevaisuutta ja että amerikkalaisilla yrityksillä on mahdollisuus johtaa tätä tulevaisuutta.

Sähkömoottoripyörät tarjoavat uutta käytön ja ylläpidon helppoutta, joten voimansa yhdistäneet valmentajat uskovat houkuttelevansa kokonaan uusia moottoripyöristä kiinnostuneita käyttäjäryhmiä.

Harley-Davidsonin Alta Motorsiin sijoittaman pääoman suuruutta ei tiedotteessa kerrottu.

Aiheesta aiemmin:

Harley-Davidsonin pääjohtaja toivoi sijoittajilta kärsivällisyyttä, vaikka myynti ja voitot niukkenevat

Harley-Davidson rekisteröi "Revelation"-tuotenimen sähkömoottoripyöräteknologiaansa varten