Moottoripyöräasun ja kypärän taakse et näe, kuka tiellä on ajamassa - eikö silloin kannata olla silmä tarkkana ja ajaa varovasti? Moottoripyörän kuljettaminen on vaarallisempaa kuin autolla ajaminen, ja vaikka moottoripyöräilijät tekevät kaikkensa ollakseen paremmin näkyviä muille tielläliikkujille, ja arvostavat näiden huomiota, emme kuitenkaan ole yli-ihmisiä.

Tarvitsemme sitä, että autoilijat ovat tietoisempia ja aktiivisempia ympäristönsä suhteen ja tarkkaavaisempia liikenteessä.

Oheinen video on Los Angelesissa toimivan moottoripyöräajovarustevalmistaja Tobacco Motorwearin käsialaa. Videolla esiintyy joukko tavallisia motoristeja, jotka toivovat kainosti, että autoilijat huomioisivat ja näkisivät motoristit entistä paremmin. Koska muuten, jos eivät, saatat tappaa näyttelijän, hauskan ja maailman seksikkäimmän miehen Ryan Reynoldsin.

Ryan Reynolds.

Ryan Reynolds.

Symboliikka on ilmiselvä, sillä jokainen motoristi, olipa sitten mies tai nainen, on tien päällä liikkuessaan saman näköinen kuin Ryan Reynolds. Ja yhtä arvokas.

Mikäli video ei näy alla, näet sen täällä.