Jukolan harmiksi häntä vaivasivat sunnuntaina hieman vatsakrampit. Jukola jatkaa A1-luokan SM-sarjassa kärjessä tasapistein Antti Hännisen kanssa.

- Eilen aamupäivä meni hyvin, mutta sitten alkoi tulla ohitettavia ja sai niiden kanssa tuskailla loppupäivän. Tänään tulin oikeastaan koko päivän hyvin, ainoastaan yhdet lipat, mutta mahavaivat haittasivat ajoa jonkun verran. Tasaisesti pystyttiin ajamaan maaliin ja olen tyytyväinen viikonloppuun. Kiitos tiimille, huollolle sekä yhteistyökumppaneille, Lari Jukola kertasi sunnuntaina kilpailun jälkeen.

Hugo Svärd, kuva Noora Hyvärinen.

Husqvarnan TX 125 -pyörällä liikkeellä ollut Hugo Svärd ajoi jälleen tuttuun tapaan tasaisen kilpailun ja oli lopulta yleiskilpailussa hienosti kahdeksas sekä ajoi A1-luokassa päiväsijoitukset kolme ja neljä. SM-sarjassa Svärd jatkaa kolmantena tasapisteissä Eemil Helanderin kanssa.

- Olen tyytyväinen viikonlopun suoritukseen ja hyviin päiväsijoituksiin. Hyvä tempo oli päällä koko ajan vaikka muutama kaatuminenkin tuli. Voimat riittivät loppuun asti kiitos kaikille kannustajille reitin varrella. Kiitos myös tiimille, huolto- ja tukiporukoille sekä yhteistyökumppaneille, hymyilevä Hugo Svärd kertasi kilpailun jälkeen.

Roni Kytönen. Kuva Noora Hyvärinen.

Kytönen Motorsportin kolmas kuljettaja Roni Kytönen kellotti hyviä pätkäaikoja molempina päivinä, mutta virheet reitillä maksoivat liikaa aikaa. Yleiskilpailussa Kytönen oli sijalla 14. sekä ajoi päiväsijoitukset viisi ja kahdeksan.

- Eilen päivä lähti hyvin käyntiin, mutta kun kotikonnuille päästiin niin ajosta ei tullut enää mitään. Vastarannalla alkoi taas ajo sujua paremmin. Tänään päivä alkoi myös hyvin, mutta sitten alkoi takkuilla loppua kohden. Kolmas Päitsi nyt takana, ja joka kerta opitaan uutta. Iso kiitos huollolle joka toimi virheettömästi koko viikonlopun, tiimille ja kaikille yhteistyökumppaneille, Roni Kytönen kertasi viikonloppuaan.

Kytönen Motorsportin endurokuljettajien kausi jatkuu neljän viikon päästä Italiassa enduron EM-sarjan kauden avausosakilpailussa.