Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen tiedotteen mukaan vuonna 1977 syntynyt mieshenkilö suistui ulos tieltä omistamallaan moottoripyörällä 21.5. Kirkkonummella Veikkolan kohdalla Turun moottoritiellä. Hänet kuljetettiin ambulanssilla Töölön sairaalaan. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Henkilöautoa niin ikään Kirkkonummella 21.5. Eestinkyläntien suunnasta kuljettanut 24-vuotias nainen törmäsi risteyksessä Kabanovintietä Kantvikin suunnasta tulleeseen moottoripyörään, jota kuljetti 22-vuotias mies. Moottoripyöräilijä kuljetettiin sairaalaan tarkistusta varten. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat törmäyksessä. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena.

Lounais-Suomen poliisilaitoksen Uudenkaupungin poliisiaseman tiedotteen mukaan Laitilassa Tarvaistentiellä motoristi kaaatui väistäessään hirveä 21.5. kello 12.50 aikaan. Moottoripyörä oli ajamassa Mynämäen suunnasta kohti Vaaljokea, kun oikealle kaartuvassa mutkassa oli tielle tullut oikealta naarashirvi. Pyörän kuljettaja oli jarruttanut ja yrittänyt väistää hirveä tämän takaa, jolloin pyörä oli kaatunut kyljelleen ja liukunut jonkin matkaa asfaltilla. Pyörän kuljettajana ollut nousiaislainen mies ja kyydissä ollut uusikaupunkilainen nainen loukkaantuivat lievästi. Pyörä ei osunut hirveen.