On oletettavaa, että Brough Superior -merkkisen moottoripyörän omistajia ei ole kovin montaa tuhatta koko maailmassa - jos edes niinkään monta. Joten harvinaisen pyörän omistajalle sopinee myös hyvin se, että Brough Superiorin merkkikypäröiden valmistajana toimii yritys, joka on valmistajana melkein yhtä pieni.

Davida valmistaa Englannissa käsityönä moottoripyöräkypäriä, joten sille tämäntyyppinen mallibrändääminen sopii hyvin. Ja brittimoottoripyöräfanien iloksi merkki on yhtä brittiläinen kuin esimerkiksi alkuperäinen Brough Superior.

Davida Brough Superior Gold Stripes.

Davida Brough Superior Gold Stripes.

Davidan tiedotteessa todetaan, että kompromissiton käsityöosaamisen laatu, materiaalit sekä ahne asenne yksityiskohtiin ovat muutamia ydinarvoja, jotka yhdistävät nämä kaksi legendaarisen perinteikästä brändiä.

Davidan Brough Superior -kypärät ovat kiiltävän mustia ja varustettu kultaisin Brough Superior -logoin. Teippaus taas on joko kultainen tai hopeinen. Kypärää saa sekä ilman että varustettuna visiirin kiinnitysnastoilla.

Davida Brough Superior hopea takaa.

Davida Brough Superior hopea takaa.

Davidan tehdas toimii Birkenheadissa Wirralissa. Jokainen Davidan kypärä valmistetaan käsin pienintäkin yksityiskohtaa myöten sellaisten yksilöiden toimesta, jotka edelleen välittävät syvästi tämäntyyppisistä asioista, Davida väittää.

Kypärän hinta on 349,50 puntaa 395,95 euroa Davidan nettisivuilla. Lisää aiheesta täällä. Katso video alla uustuoreen Brough Superiorin ja Davidan yhteensopivuudesta.