Avajaispäivän kunniaksi tarjolla on kakkukahvit koko päivän ajan. Lisäksi paikalla ovat Racing Bike KTM -tiimistä Päijänteen ympäriajon voittaja vuodelta 2018 Aleksi Jukola sekä kolmannelle sijalle ajanut Toni Eriksson jakamassa julisteita kello 10 - 13:00. 

Nähtävillä ovat myös Jukolan ja Erikssonin Päitsillä käyttämät KTM 300 EXC TPI -pyörät.

Racing Biken kokonaan uudistunut palvelukokonaisuus kattaa pyörä- ja varaosamyynnin lisäksi moottoripyörien vuokrauksen sekä offroad- että street-puolella. Lisäksi huoltopalvelut tuodaan harrastajien luo Vantaan Vauhtikeskukseen ja kevään edetessä avataan myös street-pyörien maksuton pesupiste yhteistyössä Motorexin kanssa.

– Pääsemme sinne missä harrastajat harrastavat. Kauppa on auki silloin kuin ratakin ja se helpottaa merkittävästi Lavangossa asioivien asiakkaidemme palvelemista, totesi Juha Punkki Racing Bikesta tammikuussa tulevasta myymälästä kertoessaan.

Racing Bike tunnetaan vahvana KTM jälleenmyyjänä, mutta varaosa- ja tarvikehyllystä löytyy varmasti kuluvia osia kaikkiin merkkeihin lupaa Punkki.

Tervetuloa tutustumaan uuteen moottoripyöräilykeskukseen Lavankoon, toivottaa Racing Bike. Myymälän osoite on Katriinantie 31, 01530 Vantaa.

Aiheesta aiemmin: Racing Bike siirtää myymälänsä Vantaan Moottorikerhon radan tuntumaan - Lavangon motocross-radan palvelut uudelle tasolle