Tapahtuman pääpäivä on lauantaina 24.5., jolloin päivä alkaa etkoilla Oravikoskella. Oravikosken Martat paistavat muurinpohjalettuja, ja Hanxin myymälässä on paljon tarjouksia ja tuotteita poistohinnoin. Tästä ohjelma jatkuu Leppävirran kirkonkylällä. Siellä ohjelmassa on paraatiajo, johon jokainen motoristi ja mopoilija voi osallistua.

Leppävirran kunta tarjoaa Paraatin starttikahvit Matkailukeskus Unnukalla klo 10-12. Paraatiajon järjestelyistä vastaa Kuopion KMC moottoripyöräklubi. Paraati starttaa klo 12 Matkailukeskus Unnukalta ja se päättyy Break Sokos Hotel Vesileppiksen piha-alueelle.

Tapahtumassa ovat mukana Smoto Ry, Leppävirran paikallisia yrityksiä esittelemässä tuotteitaan, IF vakuutusyhtiö, Lekasteelin moottoripyöräajosimulaattori, hidasajokisa skootterilla, huutokauppa Hanxin teltalla klo 14, Polaris mönkijäesittely, kaunein pyörä -äänestys ja paljon muuta. Järjestelyistä vastaa Hanx ja Break Sokos Hotel Vesileppis. 

Lekasteel tekee tapahtumassa myös moottoripyörän pikahuoltoja ja renkaanvaihtoja

Vesileppiksen piha-alueella järjestetään myös mopomiitti, jonka järjestelyissä mukana Leppävirran nuorisotoimi ja Liikenneturva. Mopomiitin tarkoituksena on edistää turvallista mopoilua. Lauantai-iltana Break Sokos hotellilla Motoristikaraoke ja esiintymässä Kaija Kärkinen ja Ile Kallio.

Lisätietoa tapahtumasta täältä.