Vuosi 2018 tuo tullessaan kolme täysin uutta mallistoa, jotka ovat nyt saatavilla H-D-jälleenmyyjillä. Mallistoista jokainen muodostaa oman kokonaisuutensa. Samaan aikaan kaikilla on yhteinen tavoite – inspiroida pukeutumisen kautta itseilmaisun täydelliseen vapauteen, kerrotaan H-D:n tiedotteessa.

Genuine Motorclothes -mallisto

Genuine

Genuine

 

Ajan hammasta kestäväksi valmistettu Genuine Motorclothes on rohkea mallisto, jonka juuret ovat syvällä merkin perinteissä. Se on suunniteltu ylpeille ja uskollisille pyöränomistajille, joille prätkä on enemmän elämäntapa kuin kulkuneuvo. Kuviointi on arastelematonta ja design yksinkertaista mutta yksityiskohtaista.

Ajovarustuksen käytännöllisyys on yhdistetty käyttövaatteiden rentouteen: miesten Classic Fit on suunniteltu väljäksi mukavuuden takaamiseksi, naisten mallistosta löytyy niin rentoja kuin ihonmyötäisempiäkin vaihtoehtoja. Kestävää nahkataljaa ja tekstiiliä on hyödynnetty suurimmassa osassa ajotakeista, ja tyylivaihtoehtoja on siististä kuluneeseen.

1903 Collection

1903 Spring 2018

1903 Spring 2018

Alkuperä ja perinne – siinä kaksi sanaa, joihin tiivistyy 1903 Collection. Harley-Davidsonin historia ulottuu 115 vuoden päähän. Tämän malliston keskiössä on vanhan ja uuden vuoropuhelu, sillä ikisuosikit on luotu uudelleen modernia teknologiaa, tuotantotapoja sekä käsin viimeistelyä hyödyntäen. 1903 Collectionissa on mukana brändin historia. Mallisto sisältää laajan valikoiman sekä käytännöllisiä että rentoja tyylejä, minkä lisäksi vaihtoehtoja materiaaleille ja pintakäsittelylle on runsaasti.

Garage Collection

Garage, Spring 2018

Garage, Spring 2018

Garage Collection on suunniteltu Harley-Davidsonin uuden sukupolven edustajille. Mallisto on saanut innoituksensa silottelemattomasta ja alkukantaisesta tavasta ymmärtää moottoripyöräily. Riisutun yksinkertainen vintage-tyyli takaa, että jokainen vaate on koreilemattomalla tavalla valmiina käyttöön. Tästäkin mallistokokonaisuudesta löytyy niin rentoja kuin ihonmyötäisempiä vaihtoehtoja.

Mallistot löytyvät lähimmiltä H-D-myyjiltä ja tietysti myös netistä.