Tampereen Vauhtipuisto jatkaa edelleen radan ja motocrossin olosuhteiden parantamista (kastelujärjestelmä, lähtöpuomi, radan luokitus ym.) ja vastaa töiden teettämisestä. TamMC osallistuu talkoisiin ja antaa osaamisensa ja lajituntemuksensa radan kehittämiseen. .

Tampereen Motocross ry. (TamMC) järjestää alueella nuorisolle crossikouluja, motocrossleirejä ja sarjacross-kilpailuja, ja anoo vuoden 2019 MX SM-kilpailut järjestettäväksi Kaanaaseen.

Sopimus allekirjoitettiin 3.4.2018 Tampereella yhdistysten puheenjohtajien toimesta hyvin sujuneiden neuvottelujen tuloksena.

Kaanaa Centerin alue on viimeisten vuosien aikana kehittynyt huimasti, niin kilpailumäärien kuin harrastuslajien osalta. Rallicrossradan muutostöiden jälkeen uusina lajeina ovat Drifting ja Supermoto. Kauden 2018 kalenteri täyttyy tällä hetkellä nopeasti, isoimpina tapahtumina on toukokuussa järjestettävä Rallicross SM-osakilpailu ja heinäkuussa järjestettävä Kardaanikunkku.

Nämä kilpailut palasivat Kaanaaseen Tampereen Vauhtipuisto ry aloittaessa isännöintinsä alueella v.2014

Vuonna 2016 Tampereen kaupunki toteutti moottoriurheilualueen vaatimat ympäristösuojelutyöt yhteistyössä Tampereen Vauhtipuiston kanssa

Lisäksi kesän -18 aikana järjestetään lähes joka viikonloppu erilaisia harjoitustapahtumia eri yhdistysten toimesta. Lajeina esim. Drifting, Supermoto, ATV-cross.

Syksyllä kauden lopun kruunaa Kaanaan Kahinat -niminen tapahtuma. Vuoden 2017 tapahtumassa yleisöä oli saapunut paikalla lähes 3000 henkeä ympäri Suomen.

Kauden 2017 aikana alueella järjestettiin SM kilpailuja seuraavasti:

  • JM nuorten ja naisten SM
  • JM etuvetokardaani SM
  • Supermoto SM-osakilpailu
  • Rallicross SM-osakilpailu
  • Harrastajien mielestä SM-arvoinen KardaaniKunkku-kilpailu

Myös alueen lentotoiminta saatiin jälleen käynnistettyä toukokuussa 2017.