Kysyimme Marko Holmbergilta tietenkin sitä, miksi kannattaisi tulla Jyväskylään viikonloppuna?

– Jos yhtään moottoripyörät kiinnostavat, niin paikalla on mahtavia pyöriä. Suomen huippurakentajat ovat tuoneet oman työnsä tuloksia näytille. Se lämmittää ainakin meikäläistä, joka olen aina arvostanut kädentaitoa. Lisäksi viikonloppuna on toinen toistaan parempia messutarjouksia mp-jälleenmyyjiltä plus varustemyyjiltä, näyttelypäällikkö Marko Holmberg kertoo.

– Ajokausikin on alkamassa ainakin henkisellä tasolla, vaikka lunta vielä onkin, joten sosiaalinen kanssakäyminen motoristikavereiden kanssa on tärkeää, meille kun ihmisiä tulee vieraaksi ympäri Suomen.

– Toivotaan, että näyttely menee hyvin omalla painollaan. Päätavoite on nähdä hymyileviä ihmisiä, mitä enemmän, sen parempi. Mitään maatamullistavia uutuuksiahan nyt ei ole tullut maailmaan, mutta uutta teknologiaa edustava heijastusnäytöllä varustettu HUD (heads up display) eli Nuvizin monitoimiälylaite on nähtävillä yhdellä osastolla, Holmberg toteaa. – Mielenkiintoista, kun uutta turvateknologiaa tulee myös moottoripyöräilyyn.

Jyväskylän mp-näyttelyn suosio tuntuu olevan vähintään ennallaan.

– Halli myytiin täyteen melko aikaisessa vaiheessa. Tämä on ensimmäinen kerta minun näyttelypäällikkyyteni aikana, kun olen joutunut sanomaan, että valitettavasti ei mahdu. Järjestäjän kannalta asiat ovat silloin hyvin.

Näyttelypäällikkö Marko Holmberg kertoo, että myös lapset on otettu huomioon näyttelyä rakennettaessa.

– Lapsille on tarjolla kuorma-auton muotoinen pomppulinna ja piirustuskilpailu. Lapsiparkissa joku henkilökunnasta on vahtimassa koko ajan, joten lapset voi jättää hetkeksi ja vanhemmat voivat lähteä kiertelemään kaikessa rauhassa.

– Rakennetuista pyöristä on tulossa showpyöräosastolle kova kattaus, joten kannattaa tulla paikan päälle omin silmin katsomaan, että tietää mistä puhutaan, Marko Holmberg toivottaa.

27. Keski-Suomen MP-näyttely Jyväskylän Hipposhallissa 7.-8.4.2018 on avoinna lauantaina 7.4. klo. 9 - 17 ja sunnuntaina 8.4. klo. 10 - 16.

Liput maksavat 10 euroa, ja alle 12 v lapset ilmaiseksi vanhempien seurassa. Mopo- ja piikkikorttilaisille tullaan vastaan hinnassa, heille liput maksavat vain 5 euroa.

Jyväskylän Moottoriklubi lahjoittaa osan lipputuloista Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastojen Tuki ry:lle.

Mikäli haluat ilmoittaa erikoisen tai rakennetun moottoripyöräsi näyttelyyn, voit tehdä sen vielä tänään, torstaina 5.4. Ohjeet löydät täältä