Tänä kesänä Kahvakopla järjestää 4-14 vuotiaille junnuille RR-kilvanajoon valmistavaa harjoittelua. Harjoituspaikkana on 1183 pitkä ja 7 metriä leveä Räyskälän uusi asvalttirata, jota voidaan jakaa osiin. Harjoittelussa pyritään toistojen kautta oppimaan uutta ja kehittämään olemassa olevia taitoja erilaisin toimintein. Ryhmille muodostetaan osatehtäviä, joita harjoitellaan radalla kullekin tehtävälle sopivassa paikassa.

Positiivinen asenne ja hauska tekeminen ovat yksi tämän toiminnan perusajatuksista. Juniorit perehdytetään road racingin saloihin ja kannustetaan osallistumaan kilpailutoimintaan taitojen karttuessa.

Pääosin harjoitusten vetäjänä toimii Reko Nieminen ja mukaan ovat omien aikataulujensa puitteissa lupautuneet Marko Tarkkala ja Kari Vehniäinen. Muutamia rr-kuljettajia on alustavasti kyselty mukaan vetämään joitakin harjoituksia.

Toteutuakseen ajoharjoitteluun tarvitaan vähintää 10 kuljettajaa kullekin ajopäivälle, mutta useampiakin sopii mukaan, maksimi 20.

Alustavan aikataulun mukaan harjoituspäivät olisivat neljän tunnin mittaisia, enimmäkseen lauantai­-iltapäiviä.

Viikonloppuleirejäkin on mahdollisuus jarjestaa (esim. 15.-16. 9).

Ajopäivät: la 19.5, la 2.6 (ehkä su 3.6), la 30.6, su 15.7, la 11.8, la 15.9 ja su 16.9, la 22.9, la 29.9

Jos innostusta ja kuljettajia riittää, niin ainakin osa päivistä voidaan muokata jopa 10 tunnin mittaisiksi.

Useat huippukuljettajat ovat aloittaneet ajamisen miniluokissa. Toukokuussa käyntiin pyörähtävään toimintaan ja Minimotojuniorit ry:ltä käyttöön saatuihin minimotoihin ja ajovarusteisiin voi tutustua siis lauantaina 14.4.2018 Riihimäen ABC:n aulassa klo 12-16.

Lisätietoja Kahvakoplan kotisivuilta.