Saroléa SP7 -sähkömoottoripyörällä ajetaan kaksi demokierrosta 75 000 -päisen yleisön edessä. Kuljettajana Le Mansin 4,185 kilometrin mittaisella legendaarisella radalla toimii merkin kokenut koeajaja ja ratakuski Dean Harrison. Mies on toiminut Saroléan koeajajana jo kolmen vuoden ajan.

Dean Harrison ja Saroléa SP7

Dean Harrison ja Saroléa SP7

Tapahtuma merkitsee myös Saroléan ja Dunlopin yhteistyön julkistamista, kerrotaan belgialaisvalmistajan tiedotteessa. Radalla ajetaan ensi kerran SP7:lla Dunlopin renkain varustettuna. Molemmat osapuolet näkevät teknisen kumppanuuden arvokkaana tutkimus- ja kehitystyön näkökulmasta.

– Kun etsimme rengasvalmistajaa kumppaniksemme tukemaan hankettamme, oli luonnollista, että käännyimme Dunlopin puoleen. Dunlop on kestävyysajojen menestyksekkäin rengasvalmistaja, ja on hallitseva FIM Endurance World Champion -maailmanmestari. Moottoripyörässämme on suunnattomasti vääntöä ja vaatii renkaan, joka pystyy toimimaan ainutlaatuisten vaatimustemme kanssa. Testeissä Dunlopista löytyi se pito ja kestävyys, mitä vaaditaan projektissamme, toteaa Saroléan tekniikkajohtaja Torsten Robbens.

Saroléa ja Dunlop.

Saroléa ja Dunlop.