Koeajokilpailun pääpalkinto sisältää lennot, majoituksen viideksi yöksi ja 2 500 euroa käyttörahaa.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Siihen riittää koeajo, jonka voi varata H-D:n sivustolta tai merkin jälleenmyyjältä. Lisäksi hakijan tulee kuvailla unelmiensa prätkäreissua ja kertoa, miksi juuri hänen pitäisi voittaa. Näillä eväillä pääsee mukaan kisaan, jonka pääpalkinto sisältää matkojen ja majoituksen lisäksi käyttörahaa ja käyttöoikeuden Harley-Davidson-moottoripyörään koko matkan ajaksi.

H-D:n julkistaman tiedotteen mukaan nyt on hyvä hetki koeajaa uusia malleja, koska tuoreitten mallien kirjo on laaja. Kirsikkana kakun päällä yksi onnekas voittaa itselleen ja kaverilleen ikimuistoisen matkan Harley-Davidsonin 115-vuotisjuhlaan Milwaukeehen 29.8.–3.9.2018.

Harley-Davidsonin 115-vuotisen taipaleen juhlistamisen Milwaukeessa pitäisi olla ainutlaatuinen kokemus. Yrityksen kotikonnuilla järjestettävä juhla alkaa 29.8. ja kestää 3.9. asti – siinä välissä koetaan mahtavia tapahtumia, kuten kilpa-ajoa rannalla, mäennousua ja Milwaukeen läpi kulkeva paraati. Juhlavierailla on myös mahdollisuus käydä Harley-Davidson-museossa, josta löytyy kulkuvälineitä 115-vuotisen historian jokaiselta vuosikymmeneltä.

Voittaja julkistetaan 13.7.2018 ja pääpalkinto sisältää seuraavaa: Liput Milwaukeessa järjestettävään 115-vuotisjuhlaan, Rally Pack -paketin ja pääsyn avaintapahtumiin. 2 500 euroa käyttörahaa ruokaan, muihin kuluihin sekä lisämajoitukseen, jota viiden yön palkintomajoitus ei kata.

Economy-luokan lennon voittajalle ja tämän matkakaverille heitä lähinnä olevalta kansainväliseltä lentokentältä Chicagoon 29.8.2018 sekä paluulennon Chicagosta takaisin 8.9.2018. Kaikki lentoyhtiö- ja lentokenttäverot maksetaan voittajan ja tämän vieraan puolesta.

Promoottorin määrittelemän majoituksen viideksi yöksi 29.8.-3.9.2018 Milwaukeessa, 115-vuotisjuhlan yhteydessä. Jäljelle jäävät viisi yötä voittaja varaa ja maksaa hänen käyttöönsä annetusta 2500 euron matkakassasta.

Yhden Harley-Davidson-moottoripyörän vuokrauksen. Moottoripyörän malli sovitaan yhdessä promoottorin kanssa ajaksi 29.8.–8.9.2018. Voittaja hakee moottoripyörän promoottorin ennalta määrittelemästä Harley-Davidsonin jälleenmyyntiliikkeestä 29.8.2018 ja hänen tulee palauttaa se viimeistään 8.9.2018. Voittaja ja hänen vieraansa voivat vuokrata toisen moottoripyörän omakustanteisesti jälleenmyyjän valikoimasta.